Finns inget mysigare

Än en spinnande och kelsjuk kisse på magen

Utmattad

Tuppluren blev inte en timma, utan två och kunde blivit många fler! Kändes som jag kunde avboka träningen och sova ända tills imorgon för så trött var jag!

Har varit väldigt trött det senaste men inte kunnat koppla det till någonting, har ju blivit så pigg av träningen. Men i förrgår kopplade det. Detta jävla program som är skyldig till att förstör min vardag är big brother. Älskar det och tycker det är så underhållande, men jag kan inte lägga mig efter 23.00 och försöka sova. Jag blir övertrött o somnar inte förräns efter 00.00 och går upp 05.15! Man blir rätt utmattad tillslut vilket jag även börja känna av i mina musklet, är riktigt segt.
Så från och med idag prioriterar jag bort big brother och sätter SÖMN högst upp! Finns ju alltid internet så man kan se dagen efter. :) bra smidigt det där!

Passet idag var skitkul även om jag knappt orka något. Blev mycket fokus på benen och känner redan av träningsvärken i arslet. Jag bävar redan för trappan upp imorgon då jag bor på 3:e våning! Men alltid gött med lite träningsvärk.
Sen imorgon blir det kondition/motionsträning efter jobbet med Angelica och på kvällen lite sambomys!


Nu ska jag ta tag i boken Laura och hoppas på att ögonen börjar gå i kors snart :)

Natti

Eftermiddagstupplur

Jag gör som pensionärerna! Nu blir det 1 timmes vila sen full fart igen! Även dags för veckans boxpass med Elin.

Färsk mango

Färsk mango till frukost, riktigt gott! :) MUMS

Nya träningskläder beställt!

Klickade alldeles nyss hem lite nya träningskläder! Tränar så ofta och mycket nu så behöver ha lite fler alternativ, sen fick jag rabatt och fri frakt, alltid kul!
Hoppas jag får hem grejerna snart för älskar färgen på linnet och ska bli skönt med ett par mjukisar!

Fixar till bloggen

Hej!
Håller på att få ordning på designen igen med att mina kategorier ska synas och så vidare. Så ni får ta bloggen som den är nu, inte det snyggaste kanske! :)

Idag har jag mått mycket bättre och jobbar som vanligt igen! :) Fick ett trevligt samtal precis när jag slutat och fick akut kasta mig iväg till Skara och det var jättekul! (mer info senare). Sen var jag hemma runt 18.30 igen och gav mig direkt till gymmet för 1 timmas kondition med Angelica.
Nu ska jag försöka få lite lugn kväll, äta två riskakor med ägg och titta på Top Model!
Var jättenervös när jag åkte till Skara,
vilket resulterade detta;

Godis för läpparna

Detta läppbalsam är bland det "godaste" jag haft. Nästan så man vill bita av en bit! Älskar det och hoppas det aldrig tar slut!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_191519817.jpg" class="image">

Dags för mätning!

Nu är det lite över en månad sedan jag tog mina mått på hela kroppen. Och har minskat 3 cm över brösten, 5 cm i midjan, 3 cm över höfterna, 4 cm över rumpan, 1 cm på vardera lår och hela 2 cm på varje arm. Jag är nöjd! :) Det är iallafall skillnad och bättre än inget.

Har spenderat delar av kvällen med att kikat på resor. Om saker och ting går som jag vill och verkligen hoppas på kommer jag och Robin åka utomlands inom kort. Och vi siktar in oss på Cancun i Mexico, men vi ska dra en sista minuten så vi får väl se vart det bär, men ingenting är bestämt ännu. Som sagt, det beror lite på vad som sker framöver. Ni kommer få reda på snart vad det är jag pratar om, men inte riktigt ännu! Ni får hållas ett tag till. :) Men ni ska bara veta vad vi drömmer oss bort!
Cancun

Smaskens

Då var man en promenad rikare och proppmätt! Ligger just nu i badet och nästan kokar, blev alldeles för varmt!
Sen börjar magvärken äntligen släppa, tog bara 12 timmar!

Jag och älskling tog en promenad längst med vänern och det var så grått och trist! Så efter drygt 1 timma gick vi och handlade kvällsmat. Ikväll lyxa vi till det med kött och sallad, riktigt gott!!

Nu ska jag hoppa upp ur badet och hoppa i morgonrocken, sen väntar BB.

Frustrerande

Det är rikigt frustrerande att vara hemma och egentligen inte vara "sjuk". Äntligen börjar magontet lätta men är inte över ännu men jag mår ju helt prima utöver det. Jag är pigg och vill plocka i lägenheten men ska försöka ligga stilla till ikväll med en varm rispåse på magen. Om det är bättre blir den en promenad för att komma igång igen. Har inte tränat sen torsdag och har inte alls hunnit träna i helgen, riktigt jobbigt. Börjar känna att jag kommit ifrån träningen och det vill jag verkligen inte!
På grund av mitt magont har jag ännu inte ätit något idag. Är rädd att det ska förvärras men är vrålhungrig så vad sjutton är bra för magen?! Orkar inte direkt gå ner till hemköp och köpa nypon/blåbärssoppa så får väl vara hungrig ett tag till! :(

Annars ser planen ut i veckan att jobba på och träna! Ska försöka utföra någon sorts träning 5 dagar, det är målet iallafall. Och ska även försöka fokusera mer på kondition och motionsträning. Pratade med min farbror igår och han sa att när jag tränar så mycket som jag gör bygger jag bara muskler, därav ingen viktminskning. Så han rekommenderade fokus på kondition, motion och kanske något enstaka pass i veckan, tex box. Gör jag som han säger och äter hälsosamt kommer jag börja tappa kilon igen. :) Och det vill vi ju!
I helgen ska jag ut och bowla med brudarna och även på kalas hos Robin föräldrar.
Helgen som var blev så lyckad så hoppas det blir så på lördag med! :) Tycker så mycket om er, mina vänner! <3
Har fått extremt svårt att släppa in folk i mitt liv, har mina anledningar, så ni ska veta att ni är guldvärda!
Hellre 2 bästa vänner än 10 st vänner!

Nu ska jag ta igen de nya One tree hill avsnitten sen återgå till boken som änså länge är bra! :)
De nya jeansen. (ursäkta röran i bakgrunden!)

Bobo

En av våra två underbara katter. Detta är söta Bobo <3

Gravid..?

Nej, bara jävligt ont i magen! :( värsta någonsin. Kunde inte ens gå rakt på jobbet och hade svårt att andas. Så nu är jag hemma och nerbäddad i soffan med min bok.
Hoppas på förbättring i kväll så jag iallafall kan komma ut på en promenad.

Och vinnaren är;

AMANDA KÅREBÄCK!
Grattis Amanda till boken! :) Hoppas verkligen du får tillbaka motivationen nu! Kommer kontakta dig inom kort för med information!
Och jag vill tacka alla 23 stycken som var med att tävla. TACK TACK TACK! Så kul med visat intresse.
image description

LYCKLIG!

Idag har jag för första gången sen jag började mitt nyttiga liv verkligen sett resultat! Min underbara mamma gav mig ett par nya skitsnygga jeans som hon inte ville ha, och storleken var 31. Jag har haft storlek 33 i drygt ett år nu och verkligen skämts över det, vill helst inte pratar om storlekar alls! Så när jag kom hem brydde jag mig inte ens om att prova dom, men sen skulle jag visa Robin och jag tog upp dom och kollade på dom och sa
"Aldrig att jag får på mig dom!" Jag tog av mig byxorna och räknade med att inte ens få upp dom över låren men jag lyckades få på mig dom helt och hållet. Nu började jag tänka att jag kommer inte lyckas knäppa dom, men hör och häpna, DET GJORDE JAG! Visst att jag fick dra in magen lite, men dom knappen gick igen och kan röra mig i dom! :D Så nu ikväll har jag haft lite lyckorus!

Igår var vi ju på Nellyeventet, jag, Emelie och Angelica. Elin skulle egentligen hackat på men hon kom senare istället och hoppade eventet. Men guuud vad trevligt vi hade det! :) Jag trodde jag var i himmelriket ett tag..! Hade inte direkt några förhoppningar och räknade inte med att få ett par skor men jodå! Vi fick "skobiljett", 2 drinkbiljetter och en "goodiebagbiljett" när vi kom in. När vi kom in i lokalen tappade jag hakan totalt! Räknade väl med att man kunde välja mellan 10 på skor men det var nog över 20! Vi skulle skriva vårat 1;a, 2;a och 3;e handsval. Det var 99% chans att vi skulle få vårat 1;a handsval så jag hoppas verkligen att jag får dom, annars var mitt 2;a handsval och ruskigt snygga! :) Kan även tillägga att drinkarna var riktigt goda, de godaste jag druckit. Så kan verkligen tipsa om Peachtree till att blanda drinkar. :)
Sen lottade dom ut 3 par skor, vet dock inte vilka, 1 samsung S2 och 3 st One Piece som vi är med att tävla om. För att vinna One piece'n var man tvungen att klä på sig en One piece och fotograferas. Den med bäst bild vann 3 One Piece's och jag tycker vi hade den mest kreativa bilden iallafall! ;) Alla andra gjorde bara "fjortisposer" och juckbilder..?
Men jag är i vilket fall överlycklig över att jag fick skor och goodiebag, och jag äger redan en One Piece så jag nöjd! :)

Fick en fråga i tidigare inlägg vad goodiebagen innehöll och vi fick:
- En klänning (passade dock inte, men snart så!)
- Rosa spetstrosor
- Läppglas (jättefint!)
- Läppsyl som smaka persika
- 200 kronor rabatt på One Piece
- SB12 munskölj

Sen tidigare var jag en sväng på Åhlens och köpte äntligen boken jag kollat på i snart 3 månader. Läser aldrig böcker och är väldigt "svårfångad" så vi får väl se vad jag tycker om denna. Den heter Laura och är skriven av Carolina Gynning. Har läst hennes båda självbiografier och älskar dom och hoppas på att älska denna lika mycket! :) Så kvällen spenderas med boken i högsta hugg och sen big brother!
Mitt 1;a handsval
Mitt 2;a handsval
Mitt 3;e handsval
Vårt foto! Vet dock inte vad som hänt med Angelicas huvud

Kalas

Idag är det kalas för min kusse Linus som fyller 14 år på tisdag!
Så har spenderat hela förmiddagen med bakning av cupcakes som ska serveras på kalaset :)

Vilket väder vi har idag!! Så idag åkte både brillorna och vårjackan på! :)

Hörs senare

Lyckad kväll

En lycklig johanna påväg hem från en grym kväll med sina fina brudar! Är även ett par klackskor och en fin goodiebag rikare! :D

Sörry

Hade fullt upp hela dan igår o jobbat hela dagen idag. Nu står jag i kön in till nelly heels eventet o det ser ut som att vi kommer få klackskor!!

Avslöjar vinnare imorn angående boken!

Puss på er


Skorna som åkt på ikväll!!

Haha

Skratta fan lika mycket varje gång jah läser den!

Torsdagskväll

Hallå allihopa ute i stugorna. Nu tänkte jag passa på att skriva lite om idag! :)
Efter jobbet drog jag och träna ett konditionspass. Jag vill verkligen träna men det ville inte min kropp. Det var EXTREMT tråkigt att gymma så blev bara 50 minuter. Men bättre än inget iallafall. Sen blev det hem för att kolla på OC/mys i soffan och därefter började jag göra iordning mig inför sminkparty som Heidi hade hemma hos sig. Det var trevligt att träffa Heidi, Emelie och Frida. :) Tror jag nästan babbla hela tiden.. Haha.
Blev tillslut en rengörningskräm till ansiktet och en ansiktskräm med silver i till ansiktet (silver är tydligen bra för huden?). Så blev inte ruinerad iallafall! :)

Imorgon jobbar jag länge så blir ingen träning imorgon, utan hem, duscha och sen ska jag och robin ut och käka. Vi tänkte testa den "nya" restaurangen Mellbygatan, så det ska bli trevligt. :) Sen lördag ska jag och några vänner på ett Nelly.se event och troligtvis avnjuta en middag innan detta. Och på söndag blir det bakning av cupcakes som ska serveras på kalaset jag ska på eftermiddagen. Alltid lika trevligt med kalas!
Hallonsmoothie och en banan
1 ägg och 1 kiwi (snabblunch/mellanmål)
3 riskakor med ost och skinka
En grillad karrébit och ugnstekta grönsaker

Stress

Nu ska jag springa till bilen o åka på sminkaparty typ. Får väl se hur mycket fattigare man blir!

Problem

Har fått flera mail om att det inte går att kommentera. Ska genast kolla upp detta och vill ni vara med i utlottningen av boken är det bara att skicka ditt namn till min mejladress, [email protected]

Konditionsträning

Dags för 1 timmas konditon sen blir det sola! :)

Konditonsträning

Glöm inte!

Glöm inte att delta i utlottningen av boken "Sanningen om GI"! :) Den handlar om att som har med GI att göra och innehåller även en del recept!

Kommentera inlägget med ditt namn och din mailadress för att delta!

Tråkdag

Idag har jag inte gjort ett skit! Har varit så himla tråkigt väder ute och man blir så trött och seg av det!
Kom hem från jobbet och bänkade mig framför OC med en smoothie, var det bästa avsnittet av alla, enligt mig själv. :) därefter stensomnade jag i soffan och blev väckt av Robin med en puss i panna och han sa att han skulle gå till Gerrit. Då tog jag mig i kragen och gick och handla, blev hela 2 liter mjölk, ost och riskakor. Såg att riskakor hade låg kcal så det tänkte jag börja äta ibland. :)

Klockan 18.40 begav jag mig till gymmet för veckans boxpass med Elin. Fy sjutton vad kul det passet är!! Och så jäkla kul att jag orkar mer utan att behöva pauser! :D

Nu ska jag ta en dusch eller ett bad, inte bestämt mig ännu. Sen blir det nog sängen. :)

Imorgon eller på fredag ska vi köpa fiskar till vårat akvarium, ska bli roligt. Det är så fint och mysigt med akvarium. Sen blev vårat mycket finare när vi målade om själva "möbeln" till det. :)

Bilden är akvariet idag utan fiskar. Men inrett och klar tills de nya fiskarna anländer! :)


Längtar

Längtar massor tills jag får hem min nya hood och nya topp!

Löprunda

Precis hemkommen från "vårens" första löprunda. Och jag säger det, helvete vilket kondis jag fått!! Den är inte bra med bra mycket bättre :) har kört 150 situps, 50 armhävningar, 100 rumplyft och 50 knäböj, så nu har jag gjort mig förtjänt av ett bad!
Efter badet blir det laga matlåda och sen top model! :)

Som ni ser i bakgrunden på bilden är det rätt rörigt i hallen, men vi upp vårt akvarium i söndags och vi har inte orkat springa upp med det på vinden ännu. :)

Vårväder!

Promenerar hem från jobbet och Gud vilket skönt väder det är ute idag! Idag blir det absolut ingen inomhusträning! Idag åker nog löpardojjorna på och dra ut på en runda :) eller långpromme med hjärtat :)

Ingen dans på rosor

Ligger nerbäddad i sängen helt död och bara längtar efter att få sova, men ska bara blogga först!
Passet gick bra! Riktigt mycket folk så det var dock lite trångt, men så är det ibland. Vill tala om att det är riktigt kul att träna styrkepass för jag märker själv vilken skillnad det är nu efter snart 2 månaders träning. Jag orkar mycket mer på löpbandet och orkar göra mycket fler armhävningar och situps, vilket jag är oerhört glad och stolt över! :)
När jag kom hem var jag vrålhungrig, är nästan jämt det nu förtiden så antar att det är all träning som är boven i dramat! Så det fick bli stekt bacon och ägg till kvällsmat med ett stort glas juice. :) Brukar inte vara ett fan av den maten men det satt som ett smäck idag! Hann knappt svälja innan jag tog en ny tugga.

Jo, tänkte berätta lite om under min tid med viktnedgången och träningen. Och som rubriken säger, det har inte varit en dans på rosor. Jag började med GI och träna den 2 januari iår och har änså länge snittat 5 dagar i veckan med träningen, målet är 6 dagar. GI har gått riktigt bra men har nu det senaste börjat slarva lite, vilket inte är bra. Men jag har unnat mig lite det jag har varit sugen på. Detta innebär inte att jag moffat i mig en ostbågspåse och 1 kg godis utan några ostbågar och lite godis. Men när jag väl ätit lite säger kroppen ifrån med ett extremt illamående och magsmärtor, vilket är bra! :)
Men första veckan var ett rent helvete, både för mig och Robin. Jag låg sjuk hela första veckan i maginfluensa och därefter influensa. När man ligger hemma och tycker synd om sig själv vill man ju ha lite godis, dricka, chips och glass, men nu fick jag ju inte äta det. Jag var sur och vresig som en åsna och bröt ihop i gråt av minsta lilla. Minns att jag gick in i sovrummet, satte mig på golvet, krama sönder min kudde och störtlipa helt utan anledning. Tyvärr fick Robin stå ut med mitt extrema humör, men tur var väl det att jag visste varför jag var såhär och att han var förvarnad.
Veckan efter gick som smort och det har inte alls varit motit att gå till gymmet, utan tvärtom, jag har längtat! Det har fortsatt såhär tills nu. Nu är jag sugen på nästan allt, tänker på godis varje dag, bröd, pasta, potatis och ostbågar.. Åååh, bara vattnas i min mun nu. Men nejnejnej, detta blir jag inte smal av! Tack och lov att träningssuget inte försvunnit ännu iallafall! :) Riktigt skönt att ha familj och vänner som hänger med och tränar. Tack alla ni <3

Tyvärr börjar detta bli frustrerande med min vikt, jag pendlar varje dag mellan mina 79 - 81 kg.. Riktigt tråkigt, men det är väl nu jag stannar av.. :( Men ska nyttigt och träna hårt som f-n denna vecka så hoppas vågen visar resultat på söndag! :)

Träningsdags

Woho, är otroligt supertaggad på att träna.. Eller inte.. Fryser något oerhört och vill inte ens tänka tanken på att byta om för jag kommer frysa ihjäl. För mig är den största nackedelen med att gå ner i vikt är att jag mer eller mindre ständigt har frossa. Jag ligger med one piece och två filtar i soffan och skakar fortfarande tänder, inte fullt normalt.
Hur som helst ska jag strax möta upp mamma, vi ska göra ett nytt försök hopplös gympapasset idag. Har en extrem träningsvärk i ryggmusklerna så vi får väl se hur detta går. Sen blir det kanske en sväng på löpbandet efteråt.

Ikväll tänkte jag berätta lite om hur det har gått för mig med min viktnedgång. Det har ju inte alltid varit en dans på rosor om jag säger så. Och för tillfället har jag extremt jobbig period och är sugen på precis allt. Men mer om detta senare!

Brr

Har frysit så jag skakat tänder sen jag kom hem från boxen! Duschen hjälpte tyvärr inte så nu ligger jag i en rykande varmt bad och inväntar big brother! :)

Just nu

Mellomys i soffan med light popcorn och bubbelvatten. Mår extremt dåligt fortfarande så har tagit postafen ihopp om att illamåendet ska gå över. Salt brukar fungera också för mig så jag hoppas popcorna hjälper lite.
Jag hoppas Molly går vidare till final! Den enda bra låten som var med denna gång!


Baka baka liten kaka

Puuh.. efter 4 timmars bakande + 1 timmas konditionsträning är jag så slut att jag mår illa.
Kan tillägga att dom på gymmet trodde nog jag var dum i huvudet. Körde powerwalk i 15 minuter, därefter intervall träning med 1 min vila och 2 min kuta allt jag kunde. Så som jag flåsade trodde nog alla att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst...! Haha, var lite kul att se alla glo på mig. Men vad gör man, jag är ju där för att träna och svettas! :) Riktigt skönt vad det och när jag gick därifrån såg det ut som jag hade duschat, vilket jag inte hade gjort! Ha ha

Efter en skönt dusch har jag nu precis bakat klart 2 satser cupcakes och 2 satser macarons (brände tyvärr de rosa). Kan även tillägga att jag inte smakat på någon än! Så nu har jag spritsat och dekorerat massor och har jättekul!Har känt mig som ett barn i en leksaksaffär. Härnäst ska jag ge mig på amerikansk tårta med vit sockerpasta, sockerblommor och massa kristyr. Så är det någon som vet vart man kan köpa eller beställa en exta hög sockerkakasform, hör av er!

Nu ska jag slappa i soffan ett tag, sen blir det fixa i garderoben och därefter en supergod kvällsmat! Sen blir det melodifestivalen som jag ÄLSKAR! Jag är en riktig melodifestivalsälskare medans min andra hälft hatar det. :( Så vi får väl se vem som bestämmer över TVn ikväll, annars kanske jag kan få honom att gå till Gerrit. ;)
Dagens bak,

Skövde

OJ, vilken dag. Idag slog jag och Robin vårat rekord i att vara i Skövde. Vi brukar göra Skövde på drygt 2 timmar, men idag var vi hemma 17.30! Och vi är helt slut båda två..!
Men vi har verkligen haft det jättemysigt och Robin är så söt som hänger med mig in i alla inredningsbutiker som han egentligen spyr på. Är helt galen i inredning, jag får kli i fingrarna och vill ha allt! Kom allt hem med lite nytt till hemmet, köket och nya smycken. Och som ni ser på bilderna nedan tror jag ni ser vad som kommer ske inom snar framtid, ja redan imorgon, bakning. Jag älskar att baka och speciellt cupcakes och macarons. Det är så kul att hålla på med färger och att spritsa, men jag blir inte alls sugen på att smaka eller äta, vilket är riktigt skönt. :) Så imorgon ska jag baka bara för att det är kul! Vi ska försöka bjuda hem oss till svärföräldrarna på söndag och bjuda på fika, så det blir perfekt med bakning imorgon!

Så imorgon startar jag dagen med ett konditionspass på gymmet och sola lite solarium, sen blir det hem för att agera hemmafru och baka MASSOR! Därefter ska jag försöka få lite ordning på min garderob.
Kvällen är ännu oklar men vi gör säkert något roligt. Nästa helg ska vi iallafall till Ulricehamn för lite skidåkning och det ska bli riktigt riktigt kul! :) Har inte åkt skider på två år nu, så det är dags att bättra på skillsen lite.

Robin har precis smällt i sig en pizza och jag har kollat på. Inte ett dugg hungrig, utan bara trött och längtar tills man kan med att gå och lägga sig. Vi ska försöka ta oss igenom filmklassikern "Macken" nu, så vi får se vem som somnar först! :)
Bilderna nedan är från dagens inköp!
Nya örhängen samt armband
Jag hade lovat mig själv att aldrig köpa ett sånt här örhänge för alla har ett,
men fick med mig ett hem iallafall
En ny söt spargris och muffinsformar i silikon.
Har länge letat efter en söt gris.

Heldag med älskling

Laddar upp med hotellfrukost! Efter detta blir det skövde och shopping!

Förlåååt

Usch känner mig så elak för jag blivit kass på att blogga. Men jag lovar bättring! Tyvärr blir det ingen idag och inget förrän imorgon eftermiddag. Jag måste umgås med min pojkvän! Vi har inte haft någon egentid på drygt 3 veckor så nu är det dags! Så ikväll blir det tacomys, film och massa kramar samt pussar!
Hoppas ni tittar in imorgon eftermiddag!

Trevlig kväll allesammans!

UTLOTTNING!!!

Nu var det dags för bloggens första tävling/utlottning! Vinnaren får boken "Sanningen om GI" av Fredrik Paulún som handlar om allt som har med GI o göra. Dessutom finns det lite recept i boken också! Väldigt bra bok som hjälper en att komma igång på rätt sätt!
För att vara med i utlottningen av denna bok behöver ni kommentera detta inlägg med ert namn och glöm inte skriva er mejladress så jag kan nå er om ni vinner boken!
Vinnaren kommer dras den fredagen den 24/2!

Nästa gång blir det troligtvis en tävling där man kan vinna ett träningskit!

Woho, det verkar lösa sig!

Nu har jag kört skiten ut mig själv, riktigt gött!
Har precis fått i mig en tallrik med havregrynsgröt och ett glas mjölk, så nu är jag proppmätt och kan nästan rulla fram. :)

Tack och lov verkar det lösa sig med hotellet i helgen! Jag la ut en annons på blocket och tro det eller ej men 5 st har hört av sig, så vi verkar kunna lösa detta! :)
Så på fredag är både jag och Robin lediga och då ska vi äta hotellfrukost här i Lidköping och därefter åker vi till Skövde för en heldags shopping. :) Sen får helgen bli som den blir!
Skriver dagens imorgon, påtok för trött för att göra det!
Min alla hjärtansdag present + 2 triss!

Laddar inför boxpass!

Starx iväg för boxpass med robin. Har mycket agro som jag ska slå bort idag, kommer bli så skönt efteråt!

Jösses

Blev hur trött som helst på bara några minuter så bloggar imorgon! För nu blir det sängen.

Glad alla hjärtans dag förresten!

Wo

ARG

Här har jag gått hela dagen och bara längtat till fredag då vi skulle åkt till malmö, bo på ett grymt hotell, hotellfrukost och avicii.. Men nu har Aviciijävel ställt in och vi har inget avbokningskydd på hotellet, jävla bra.. Ska från och med NU alltid ha avbokningsskydd, på ALLT. Så är det någon som är intresserad av en weekend i malmö på 4 stjärnigt hotell för 1000 ;- (värde 1700;-), hör av er till mig på mejlen!
Så fort Aviciis låt Levels kom på steppasset idag blev jag förbannad och ville bara gå därifrån! Haha

Dessutom är jag vrålhungrig och skulle kunna äta upp en hel kossa, och när jag är hungrig blir jag grinig... Så denna dag kunde kvittat totalt.. Stackars Robin när han kommer hem och vill vara gullig och jag bara kräks på honom. :P Men jag får väl försöka lägga manken till.

Nu ska jag laga fläskfilé i gräddsås med champinjoner.
Hör sen! :)

Dagens måltider:


4 dl hallon smoothie ( ca 120 kcal)
Tonfisksallad med dressing (ca 600 kcal) Massa protein!
Två knäckemackor (glutenfria) med mjukost på. (försöker få i mig lite fibrer för magens skull) (ca 90 kcal)
1 kiwi (ca 55 kcal)
2 kokta ägg (ca 170 kcal)
2 dl lätt yoghurt jordgubb (ca 115 kcal)

Totalt Kcalintag innan träning; ca; + 1150
Tatalt kcalintag efter träning; - 150
Detta resultat är baserat på ShapeUps beräkningar.


Full fart och nya tag!

Herrejösses vad denna dag bara sprungit iväg! Jobbade till 14.00 och gick direkt hem för att byta om och sedan rusa ner till bilen för att åka o veckohandla. Så nu var äntligen kylskåpet påfyllt med massa godsaker! :)
När jag kom hem fick jag som sagt ett ryck i köket och började torka skåpsluckor, flytta och ändra saker och massa annat. Det slutade med att jag dammsög hela lägenheten och fick även ett ryck i sovrummet. Klockan 18.00 promenerade jag bort mot gymmet för lite konditionsträning i 45 minuter och därefter skulle jag och mamma köra ett danspass som heter Latin Moves. Detta var absolut inget för oss.. Massa hopp, sjukt snabba rörelser och jag har nog aldrig känt mig osexigare. Massa rullande, juckande och skakande på rumpan. Usch, fy och blä.. Så efter 25 minuter gick vi från passet och gick till gymmet istället. Så nu är jag lite skönt mör i benen! :)
Vill även tala om att jag och Robin gick på en jätteskön långpromenad igår i Källstorp. Vi promenerade i över en timma och gick mellan flera öar och bara njöt i den varma solen. Gud vad skön och varm solen är nu! :)

Har för tillfället har jag en stor torskfilé i ugnen och kokande ärtor på spisen, morgondagens lunch. Ska bli så himla gott! Ärtor är bland det godaste jag vet, så jäkla gott! :)
Sen imorgon blir det dubbelpass med basic step och därefter styrka/mage pass.
Eftersom jag slarvat med träningen i helgen och ätit fruktansvärt dåligt (lite) så blir det hårt denna vecka och dessutom åker jag bort till helgen. Så denna veckan blir det dubbelpass mån-tors och ett morgonpass på fredag innan vi åker till Malmö. :)

Kan även tala om att i veckan kommer jag starta en tävling här på bloggen där man kan vinna en jättebra bok som har hjälpt mig en bit på vägen med min GI! Så hoppas många vill vara med!
Dum som jag var tog jag inga fina kort när vi var på öarna :(

Fixar och donar

Fixar och donar i köket! :) älskar att plocka och ändra i lägenheten. Har en byår i köket jag aldrig kan bestämma mig för hur jag ska ha på. Så idag fick det bli den här varianten! Ska dammsuga och sen bege mig till gymmet för springa lite efter det blir det danspass med mamma! :)

Fullspäckad lördag

Då var man en ny bil rikare, en jättefin saab 9,3;a som jag är tok förälskad i! Vi har allt provåkt lite men blir mer imorgon då vi ska iväg och kika på ett hus.
Idag har vi även bowlat med Robins syster Hanna och systerdöttrar Thyra och Ella. Jag vill tillägga att jag även vann, brukar aldrig göra det! Det var riktigt trevligt eftersom tösera aldrig bowlat förr!
Efter det blev det hem och tvätta, kolla på film och göra iordning sig för kvällen. Kl 18.30 skulle vi till Hanna och Peo på middag med jacuzzi och kolla på melodifestivalen. Och helt klart rätt person och låt till final, David Lindgren! Men han kan skippa kostymen nästa gång.
Så idag har vi haft en riktig fullspäckad dag med trevligheter. Just nu ligger vi här helt utslagna i sängen och tittar på en film, eller jag iallafall, grabben brevid ligger och snarkar.. Tråkmåns!

Imorgon blir det som sagt att titta på hus, provköra bil, promenad och träna :)
Hoppas ni haft en bra lördag!
Min fina älskling och Ella på bowlingen
Fina Robin och Ella
Jag i nya bilen
Två badsugna tjejer!
Vi i badet

Ingen morgonträning

Ingen träning idag..! Skulle boka passet och såg sedan att passet var uppdelat spinning/core och det känner jag att min axel inte klarar av det idag. Och sen har bilfirmat bett oss vara där runt 11.00 för att hämta bilen och spinningen är slut 10.45, så hade blivit jättestressigt. Så i eftermiddag blir det långpromenad och även åka i den nya bilen :)

Nu ska vi käka lite frukost, göra iordning oss och sen ge oss iväg. Så vi hörs senare! :)

79,5 kg - UNDER 80!

Och där fick väl jag för att jag berättade i veckan att jag stod stilla på vågen. Men voila..! Idag visade vågen 79,5 kg.. 7,1 kg lättare på 40 dagar, säger som jag gör när jag är förjävla glad, whoopwhooop!! :)
Inte långt kvar till första delmålet och inte långt kvar till viktnedgången börjar synas ordentlig, hoppas jag!
Jag tycker ju att det bör synas mer än vad det gör, 7 kg är ju väldigt mycket ändå. Menmen, neråt går jag och det är huvudsaken! :)
Det viktigaste är för mig är att i sommar kunna gå i korta snygga slita jeansshorts och ett snyggt linne till. Idag har jag komplex för både ben och armar, och går helst i jeans/leggings hela sommaren med trekvarts toppar. Jag kan inte gå till en offentlig strand, utan försöker åka ut på sjön där jag endast är med Robin, och bara det är jobbigt.. Men iår är det ändring på det! I sommar ska jag kunna sola i bikiniöverdel i parken, kunna bada på Villabadet, Svalnäs, ja, var som helst bland folk utan att må dåligt och skämmas!
Så nu kör vi på killer body summer 2012! :)
Min stora dröm i sommar..

Tack mina läsare, ni gör mig så glad!

Tack tack tack alla! Jag tackar något oerhört för de fina få kommentarer, era fina mejl, alla fina komplimanger i verkligheten och alla sms, ni är fantastiska! Det är tack vare er jag håller motivationen uppe och även orkar fortsätta blogga. Jag hoppas verkligen jag hjälper er och motiverar er, det är ju hela vitsen! Och snälla säg till, skriv eller mejla om ni vill veta mer detaljerat om något eller tips om vad jag mer kan skriva om. Hjälper er mer än gärna och ska försöka göra det på bästa sätt också, samtidigt som jag vill utveckla och bättra min blogg :)
Massa kärlek till er! Ni gör verkligen mina dagar så mycket enklare <3

Blev tyvärr ingen träning idag, var inte hemma från jobbet förrän 17.40 och hoppade direkt i badet. Mina fingrar var så frusna att det kändes som jag kunde bryta av dom..! Nu efter lite över en timma badet kollar jag på Pirates of Caribbean och bara myser i soffan. Sitter och är kluven om jag ska välja fredagsmys i soffan eller ge mig ut på en promenad.. Men det lutar nog åt fredagsmys, ska ju på spinning imorgon klockan 09.45 sen efter 11.00 hämtar vår nya bil. Så blir nog slapp med Robin ikväll och spara promenaden till imorgon. :)
Kan tala om att jag för övrigt hatar spinning men det är ju så förbaskat bra träning, så vi får väl se vad jag har att säga om detta imorgon. Kanske blir ett inlägg med bara svordomar! Haha :)
Såhär glad gör ni mig! :) Bilden är från i somras
och jag fattar inte hur jag klipper korten så det fick bli såhär,
förlåt,Julian! :)

Snorig

Usch, sitter i soffan o kikar på biggest loser sverige och snorar jävel. Halsen har blivit jättebra men dock rinner näsan konstant.. :(
Har i vilket fall kört dubbelpass och imorgon blir det nog vila. Kommer jobba 10 tinmar imorgon så är nog trött som det är! Sen får vi se om jag orkar blogga, beror på hur mycket ork jag har.

Vi får se om vi hörs imorgon! :)

Står stilla...!

Först och främst tänker jag starta kvällens inlägg med att jag börjar tröttna! Jag har tränat konstant ca 5-6 ggr i veckan och ätit nyttigt sen 2 januari och har sammanlagt har jag tappat drygt 6,5 kg. Första veckan tappade jag hela 3 kg och därefter har det varit ca 1 kg i veckan. MEN nu har jag knappt gått ner något på snart 2 veckor och jag börjar bli frustrerad. Jag vet att man tillslut börjar stanna av ett tag med vikten, men det är ju ändå där jag vill ha resultat. Så i förra veckan mätte jag min midja och höfterna och hade blivit 3 cm smalare. Visst blev jag glad, men jag har ju mitt delmål den 17 februari på 79,1 kg och jag känner mig knappt i närheten..
Och tyvärr börjar jag tappa lite motivation med att hålla kosten, MEN jag blir inte smalare om jag börjar äta normalt. Så hela tiden går samma mening runt och runt i huvudet, JAG SKA BLI SMAL, JAG SKA BLI SMAL, JAG SKA BLI SMAL om och om igen.. När jag tycker det är som jobbigast på gymmet och vill lägga av säger jag den meningen i huvudet drygt 5 gånger och vips fick jag ork att köra lika hårt i 5 minuter till. :)

Jobbar väldigt långa dagar nu därav den dåliga uppdateringen. Jobbade till 17.00 idag (börjar 06.00 varje dag), 17.00 imorgon och fredag vill jag inte ens tänka på. Men pengar pengar pengar! :) Så direkt när jag kommer hem blir det ju direkt till träningen och så!
Idag hade jag sagt till mig själv att det inte skulle bli någon träning p.g.a min förkylning och skulle istället gå en långpromenad. Men när jag kom hem blev jag jättedeppig och Robin fråga mig om och om igen vad det var som var fel. Jag svarade att jag ville så gärna gå på boxen kl 19.00 men det var ingen som kunde haka på idag. Men då kom mitt ljus i mörkret, Elin och hon räddade min dag! Så idag har vi kört jävel på passet och vi lär båda har värk i armarna imorgon.:) göttgött!
Imorgon blir det dubbelpass för mig, styka/mage därefter yoga :) Sen på fredag blir det nog vilodag om jag inte packar träningsväskan och tränar direkt efter jobbet, för kommer jag hem och sätter mig kommer jag aldrig komma iväg!

Har blivit rätt kass på Dagens, men vi kör om och tar nya tag på måndag! :)
Nu har jag fått i mig en helt vanlig grönsallad med lite dressig och lagat morgondagens lunch, ugnstekt lax med sallad. :) MUMS!
Jag älskar att mitt efternamn står på samma bygnad som jag bor i! :) Och insåg idag att Lidköping är ändå en väldigt fin stad, iallafall när det är mörkt ute!

Förkylning på G

Blää, vakna upp idag med snuva och någon obehaglig och irriterande känsla i halsen. Hoppas verkligen inte det blir värre, för jag vill träna!
Tyvärr fick jag gå på basic step passet själv, men det gick bra. Och jag satte hela "dansen" med en gång och fick t.o.m till handrörelserna! Whoophoop! Dock började jag känna av halsen i slutet och fick ta det lite lugnare, så vi fårse om jag tränar imorgon. Kanske blir en långpromme istället.

Helgens lunch, riktigt god!

Kontakt

Har totalt glömt bort att berätta att ni kan kontakta mig på min hotmail [email protected] om ni har frågor eller funderingar som ni inte vill ta här i bloggen.
Bara att höra av sig isåfall så ska jag försöka svara på ert mail så fort och så bra som möjligt!

DISS

Keso med ananas och passion var rent ut sagt något bland det vidrigaste jag ätit. Rekommenderar den inte!
Nu blir det istället ägg och kiwi!

keso med ananas & passion

Tyvärr fick jag ställa in kvällens träning. :( Skulle kört ett danspass som jag länge velat testa, men får vänta ytteligare än vecka. Fick ställa in träningen idag för jag har mått skit hela eftermiddagen. Slutade tack o lov vid 11.00 och har legat och kollat på film hela eftermiddagen då vår boxer och bredbandet legat nere. Jag somande vid 14.00 och vaknade vid 15.00 och mådde så illa och var jätteyr i huvudet. Eftersom jag brukar sova rätt hårt trodde jag det berodde på det, men det ville inte ge och tillslut började det röra i magen. Har sprungit till och från toaletten hela eftermiddagen och haft en hink brevid mig i soffan, men tack och lov har det inte blivit någonting av det! :D Men försäkerhetens skull avboka jag passet för att vara pigg imorgon då det är långdag på jobbet och steppass :) Och jag mår redan bättre, så vet inte riktigt vad det var för något.
Dessutom ska nog min syssling Erica hänga med på passet imorgon vilket blir ännu roligare! :) Vi har inte setts sen min student!

Nu ska jag duscha och sen äta lite kvällsmat. Var precis och handla och gick förbi mejeridisken när jag helt plötsligt stannade vi keson, brukar aldrig göra det. Av min stora förvåning fanns det någon som lockade mig där, keso med ananas och passion. Så nu ikväll ska jag provsmaka denna, sen vi får vi se om det blir hiss eller diss! :)

Soffmys

Skäms

Idag skäms jag. Är precis slut på både lust och ork så idag blir det vilodag. Mitt huvud är skittungt och är jättetrött, hoppas verkligen det inte är någon förkyldning på gång..
Håller på och tappar upp ett bad, sen blir det sängen och film hela kvällen.
Har riktig ågren över varken träning eller promenad idag, men kan inte köra slut på mig själv, utan måste försöka lära mig lyssna på kroppen.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

Gäsp

Är jättetrött så blir ett kort inlägg innan läggdags. Kalasen var trevliga men kändes som vi gick lika fort som vi kom på brorsans kalas. Men är fortfarande mätt och belåten från kvällens kalas och har fuskat idag med grillchips! :O Men blir antingen långpromenad eller löprunda imorgon bitti, sen på kvällen boxpass! Så förhoppningsvis gör jag mig av med dom!
Hörs imorgon, godnatt
Dagens fynd!
Dagens fynd! Jättemysig och skön tröja

Börjar äntligen se skillnad!

Ja, äntligen! Nu efter lite mer än en månads konstant träning och strikt kost börjar jag se och märka av skillnad. Min feta butt börjar bli lite mindre och fastare och mina lår börjar bli lite smalare. Igår var det så gött med mina jeans, dom börjar sitta löst och har börjat hasa ner lite :) SÅ gött.

På gymmet körde jag hårdare än aldrig förr. Var så svettig när jag var klar att jag kunde krama ur min tröja med svett. Riktigt vidrig men skönt. Idag blev det 15 min löpning, 10 min rodd, 20 min "ben"cykling (man sitter på en stol och trampar med benen, vet inte vad det heter) och 10 min trappa.  Körde så sjukt hårt att jag trodde jag skulle kollapsa ett tag! Och jag HATAR att köra på trappmaskinen, så jobbigt.. Men det tar så gött i baklåren och rumpan!

Efter gymmet var jag på stan och gjorde ett jättefynd. Köpte en jättefin stickad tröja från åhlens som jag har kikat på länge. Den kostade från början 349;- men jag fick betala 79;-, riktigt nöjd! Så den ska jag ha på mig ikväll på kalasena. Ni får se bild senare :) Sen köpte jag presenter till min storebror!
Nu är jag vrålhungrig så ska käka kebabsallad :)
Fick bli lite softare variant av klädstilen idag..!

Lördag

Usch, är så trött och osugen på att gå o träna. Först o främst lär jag väl frysa ihjäl innan jag kommer fram så kallt som det är ute.. MEN är väl gött nöjd med mig själv efteråt..
Hörs sen!

Galet uttråkad & rastlös

Sitter här i min ensamhet som VANLIGT denna fredagkväll. Robin drog iväg på fest och därmed försvann min fredagkväll jag hade planerat med film och mys. Eftersom vi var på bio och hade mysigt trodde jag det skulle vara så hela kvällen, men ikke..
Så sitter här så oerhört uttråkad, rastlös och frustrerad.. Önskar att det fanns något nattöppet gym här i Lidköping så jag hade kunnat träna och gjort någon nytta istället. Samt dra nytta av min frustation och ta ut den på träningen istället. Bläää.. Men sitter här istället och glor på lördagens gladiatorerna. Väntar väl mest på att bli trött så jag kan hoppa i säng..

Är det någon som har några bra tips på vad man kan göra en fredagkväll som denna..? Hade gärna gått ut på en promenad men det är alldeles för kallt för det, -12 grader..!
Börjar få panik här hemma! gaaah.. Kanske dags att införskaffa sig ett löpband!

En gång i Phuket

Jag får ursäkta för dålig update idag. Men blev svinslö när jag kom hem efter jobbet och stendäcka i soffan framför tvn. När jag väl vakna var klockan drygt 16.30 och vi skulle iväg till bio vid 18.00 så fick hoppa in i duschen och sen göra iordning mig. Men jag hoppas ni förstår att jag inte kan sitta här jämt :)
Bion vi såg var "En gång i Phuket" med Peter Magnusson och David Hellenius. Kan rekommendera den verkligen. Den var rolig och precis lagom av allt!

Idag har jag haft vilodag, tyvärr lite ågren nu men ska träna imorgon bitti tänkte jag. :) Efter det blir det tvätta hela eftermiddagen och vid 17.00 åker vi iväg på kalas för min storebror, och klockan 18.00 ska vi iväg på ett annat. Dubbelt upp med firande, rätt tråkigt med så tätt mellan kalasen och behöva stressa men så är det ibland..!
Och sen hoppade vi magpasset igår, min vän Angelica orkade inte så jag åkte och gymmade 50 minuter innan yogan istället. Kände mig så redig så efteråt! :) Så sköönt känsla..

Hoppar gårdenes måltider då det var snartlikt med förrgår. Här har ni iallafall dagens:
Vaniljyoghurt med en skivad banan
En banan
Stekt kassler i gräddsås med färska champinjoner och blomkål
Hemmagjord kebabsallad med kidneybönor, sallad, lök och gurka + sås
Dagens lunch. Ser inte så gott ut kanske, men det är så jäkla gött!

Bildregn/Marsa Alam/Egypten

Jag kan varmt rekommendera Gorgonia Beach i Marsa Alam, Egypten till er som bara vill ligga och glassa på stranden, äta god mat (endast all inclusive), snorkla i underbart vatten med fantastiska fiskar och leva i ren lyx. Personalen och servicen var så sjukt bra och när det gäller snorklingen var det som att hoppa i ett akvarium. Vi såg allt från clownfiskar till barracuda och gitarrhajar. Men det underbaraste vi såg var nog en sköldpadda på dryga metern. Vi simma ikapp den och simma precis intill den, en riktigt häftig upplevelse.
Vi åkte även iväg på delfinsafari för att få bada med delfiner, men tyvärr fick vi inte se några. Så jag rekommenderar att ni ska åka till Satayha istället för Dolphine House om ni åker dit. :)
Här kommer iallafall ett litet bildregn, NJUUT..

AJ!

Jag har sån satans träningsvärk idag! Mina armar och magmuskler är inte att leka med.. Men får vara glad över att det inte är värre, vilket jag trodde det skulle vara, för träningsvärken är hanterbar!
Idag har jag tänkt hela dagen, och då menar jag verkligen HELA DAGEN om jag ska skita i dubbelpasset ikväll för att vila mina muskler. Efter många om och men har jag fattat ett beslut, jag kör på! Vet vilken ågren jag kommer få ikväll om jag hoppar träningen. Sen får jag hoppas på att det stämmer med att träningsvärk går bort fortare om man tränar. :)

Nu ska jag försöka sova en timma, helt slut efter en dålig natt med sömn. Våra katter har kört race i vår lägenhet inatt, men dom har nog haft roligt.. Sen klockan 18.30 beger jag mig mot Korpen för dubbelpass med styrka/mage och sen yoga. :)

Vill bara tala om att jag vill så sjukt mycket åka bort till värmen när det är såhär kallt. Min kropp är inte gjord för kyla.. Längtar tillbaka till Egypten så oerhört mycket och tänker tillbaka på hur skönt och bra vi hade det där varje dag..
Gårdagens;
Mild lätt vaniljyoghurt med en skivad banan
En banan
Salladsrulle m. tonfiskröra & sallad
Hallonsmoothie och en kiwi
Egen plockad skinksallad från hemköp. (Älskar att det är så smidigt)

"Före"bilder

Först och främst vill jag att ni ska veta att jag tycker detta är något oerhört jobbigt.. Krävs väldigt mycket av mig för att lägga ut detta..! Men det kommer väl kännas bra när jag ser hur mycket smalare jag blivit och även kul för er att få se mina resultat. Så nu behöver jag lite stöttning! Haha :)

För övrigt var boxpasset jätteroligt! Så nästa vecka drar jag och Robin dit igen!
Sen invigde jag mina nya träningkläder också!
Imorgon blir det dubbelpass med styrka/mage sen yoga. :)

Salladsrullar med tonfiskröra

Gud vad jag är proppmätt..! Väntar bara på mitt matkoma så jag kan somna en stund framför tvn, bara för att jag för en gång skull kan det utan att ställa klockan! :) Har mixat och donat i köket och agerat kock. Efter drygt 15 minuter fick jag till en så extremt god lunch och så mättsam! Jag är uppväxt med en tonfiskröra som jag fullkomligt älskar.. Men eftersom jag inte får äta bröd och inte kände för att äta röran rakt av så ville jag göra något roligt. Så tillslut blev det salladsrullar med tonfiskröra och sallad! :)
Recept finns nedanför.

Nu ska jag som sagt göra det jag sa igår och sagt idag, SLAPPA!
Klockan 18.40 ska vi möta upp Gerrit och Sofie för ett boxpass. Blir rena rama "dubbeldejt" passet. Ska köra skiten ur Robin så han får ett helvete på jobbet imorgon pga träningsvärken!  :)
Berättar om passet ikväll och likså dagens.
Receptet

Frukost

Sitter i jobbilen och avnjuter min frukost. Försov mig imorses så hann inte göra någon smoothie så fick bli vaniljyoghurt med banan :)
Nu har jag ett företag kvar sen blir det hem, städa och slappa! Har allt längtat efter min tv och bara ligga en hel dag framför den!

RSS 2.0