Varför jag inte bloggar längre!

Förklarar varför jag inte bloggar längre. Pratar något fort!

Midsommar!

Hej å hå!
Har fullt upp nu därav dålig bloggning. Jobbar fullt och tränar på den lediga tiden!
Men som sagt, allt ger ju resultat. Dock inte vägt mig ännu, men känner mig mycket smalare! Om inte annat mer fit!

Imorgon är det midsommar och ska bli så kul! Jobbar 6-16, sen blir det iväg på midsommarfest med goa vänner. Ska ha på mig en otroligt vacker långklänning istället för den röda. Sen har jag lärt mig göra waterfall braid så ska ha det och massa lockar i håret. Och naturligtvis en vacker egengjord midsommarkrans!

Vill även berätta att jag kämpar något oerhört med att få ut min naturliga hårfärg. Har inte varit naturlig i håret sen jag var 14 år och jag är paff. Har totalt förträngt att jag är så ljus naturligt! Jag har en sån fantastisk fin egen hårfärg och fattar inte varför jag förstört håret så med färgningar. 
Kolla själva vilken skillnad;
 
 
Imorgon får ni en fin midsommarbild på mig och min vän angelica.
HA NU EN TREVLIG MIDSOMMAR OCH HELG!
ÄT MASSA OCH UNNA ER!

På gång

Är så glad och pigg idag! Vaknade och ville bara messa angelica och säga att vi skiter i gymmet och forsätter sova istället. Men nej, jag tog tjuren vid hornen och klev upp, oavsett hur jobbigt det var. Och det var skitkul att träna! Har förbättrat min kondition med 5 minuter, och hade lätt orkar 5-10 minuter till, men var så fruktansvärt varm så saktade ner till snabb gång istället. Sen blev det crosstrainer, träning av ass och bencykling det sista. Därefter bastade vi och solade och bara götta oss. :) Imorgon ska vi träna igen, då blir det spinning!
Sen hoppas jag på boxpass på onsdag, saknar verkligen boxen. Det är ett sånt fartfyllt och man blir så taggad för tränaren verkligen puschar en! Funfunfun..! Sen på tordagmorgon ska jag och Angelica iväg och simma på morgon, på utomhusbadet.. Vi lär väl frysa ihjäl! :)
Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Ska försöka komma igång med träningen nu, blivit otroligt lat med mina promenader. Så ska försöka börja träna 5 gånger i veckan igen. Skräpning på mig nu. Sen kämpar jag vidare med mina soppor. :)
Har semester vecka 27 så hoppas på att ha tappat 12 kg tills dess! :) Vill trivas med att visa mig i bikini då. Har köpt en jättesöt bikini som jag verkligen vill använda! Sen åker jag troligtvis till Stockholm 25;e - 27;e juni och då hoppas jag på att jag tappat några kg till dess.
Nu ska jag bara njuta och slappa tills jag börjar jobba 16.00!

Time to hit the gym

Ny vecka, nya möjligheter. Nu kör vi nu hårdare!

Frukost

Dagens frukost;
blåbär och vaniljshake. Trodde den skulle smaka pyton, eftersom den luktar värst av alla, men den är en bland de bästa faktiskt. Har dessutom kör den i min blender med is, vilket gör den mer skummig och ger en mycket mer mättarkänsla!

Work (18.30)

Sitter på jobbet med väääärldens träningsvärk i baklåren. GÖTT!

Blir ännu goare med en löprunda på detta sen!

Instagram

Ni kan nu följa mig även på instagram;
Johannaasplund1

Here we go!

8 km promenad!

Morgonpromenad som vanligt

God morgon alla!
Vill först gratulera till alla som tar studenten idag! Gud vad roligt för er! :) hoppas ni verkligen njuter.

Jag mår jättebra idag! Beror nog på att jag sovit som en stock inatt! :)
Igår var det inte rolig dag med träning, blev bara promenaden. Jag och Robin drog på bio på kvällen istället, vi såg Snowhite and the huntsman. Helt ok, men trodde den skulle vara bättre!

Idag är det nya tag! Ska ut på min dagliga promenad på 7,8 km! Sen blir det tråkiga hushållsysslor här hemma fram tills 16.00 då jag ska iväg och gratta min syssling. Studenten ni vet. :) Därefter blir det en springtur innan alla studenter ger sig ut på stan!

Heja mig!

Soppor x 3

Soppor tre gånger om dagen imorgon, är superladdad!!

Har även hittat klänningen till midsommar. Några kilo lättare o klänningen sitter perfekt!
Ni får en bild på sidan nu så tar jag en ny på midsommar, så får vi se om det är någon skillnad!

Dagens promenad

Eftersom jag var sjuk igår och sängliggandes hela dagen och känner mig bättre idag tog jag mig en välförtjänt lång och skön långpromenad på 7 km. :)

Det tar sig

Som ni ser på bilden nedan har benen smalnat av :) kuuuuul!

Har dock blivit syndande idag. Blev bjuden på trerätters på guldbröllopet och man vill inte vara otacksam. Så nästa vecka blir det tre soppor om dagen istället för två!

Nu ska vi iväg till mamma och pappa på grillning!

4 kg lättare på 5 dar!

Tro det eller ej, men det är sant. Har säkert gått upp 1 kg efter kvällens måltid men det är det isåfall värt. :) jag börjar se lite mer nu att låren smalnat av och som sagt armarna, riktigt kul med resultat! Längtar efter slutresultatet!

Ingen träning idag och har även "syndat". Enligt sopporna får jag äta ett vanligt mål om den, alltså precis vad jag vill. Jag kan alltså knöka i mig en pizza utan att egentligen få dåligt samvete, men jag vill ha bra resultat så kör därför GI-måltider. Så nu ikväll har vi varit ute ett gäng och käkat, firat att skatten kommit, alla fick tillbaka pengar utom jag :( Blev iallafall oxfilé med tomat/grönsallad och några pommes, snodde även några smakprov från Hannas tallrik. Men jag var nykter och drack ramlösa till maten medans alla andra frossade i goda drinkar :( men det är så värt det!

Imorgon bitti blir det långpromenad eller ett besök på gymmet! Har tröttnat rätt hårt på att "gymma", så ska försöka komma igång med passen i veckan. Sen på eftermiddagen blir det guldbröllopsfirande för min fina mormor och morfar! Ska bli så trevlig att träffa alla :)

Vi hörs imorgon och sov gott!

Hit ska jag och Robin flytta!

Längtar sååååå!

Laddar inför en kvällsrunda!

Ut på en springtur nu!

Nu: skövde!

Nu ska jag iväg till Skövde med mamma. Ska försöka hitta mig ett par nya tennisskor.

Jag ser redan skillnad! Tappat 3 kg nu och det syns på armarna! :) wiie

Krympelikrymp

Herrejösses vad min matsäck har krympts! Orkar inte ens 1 ägg och 50 g tonfisk. Känns som att jag ska rulla fram! Så änså länge går det rätt bra. Börjar även hantera hungern nu. Är dock väldigt hängig/trött, frusen och illamående men det är väl ovanligt för kroppen att inte få mat när den vill!

Fårse vad som sker med träningen i eftermiddag. Just nu vill jag bara hem till min säng och kolla på film!

2,5 kg lättare

På två dar! Stor tumme upp för det!

Ständig hunger

Klättrar på väggarna här hemma nu..! Så hungrig... Och kissenödig hela tiden. Har nog hällt i mig 8-10 liter vatten idag, så bor mer eller mindre på toaletten!

Hoppade även kvällens shake.. Tog 3 skivor ost istället, vilket jag ångrar nu. Jag måste även lära mig hantera hungern eftersom jag mer eller mindre är det ständigt, iallafall idag. Fast änså länge har humöret inte börjat svaja, vilket det oftast gör när jag är hungrig, så det är ju något positivt iallafall!

Jobbar 10 timmar imorgon sen måååste jag släpa mig ut på en löprunda eller gå till gymmet. Usch, har blivit så dålig på det!!

Dag 1 avklarad!

Wohoo, första dagen gjord! Och vet ni va, det har gott förvånansvärt bra! Visst att jag börjar bli hungrig nu och kommer antagligen dö av hunger imorgon vid lunch så tror jag att jag kommer kunna hantera det. :) får dricka mycket bubblevatten för att hålla mig mätt helt eneklt. Sen imorgon blir det ugnstekt lax. Hade billig lax på jobbet idag så passade på att köka på mig 1,5 kg!
På onsdag blir det tonfisk och kokt ägg till lunch igen.

Nu ikväll blev det ananasshaken, och den var faktiskt godare! Tack o lov för det. Imorgon blir det nog att testa på jordgubb till frukost innan jobbet! Finns dock något jag inte klarar sv shakerna, fruktbitar. Men dom är lätta att sila bort så egentligen ingenting att klaga över.

Imorgon ringer klockan 05.15 då jag ska ge mig ut på en långpromenad. Ska försöka göra detta varje morgon nu. Fårse hur länge jag orkar.. Men en morgonpromenad innan frukost är det absolut bästa för viktnedgång sägs det ju.
Lär väl stöta på rätt mycket fulla ungdommar på promenaden eftersom det är Belmanfeukosten för studenterna vid 05.00. :)

Urk

Första shaken blev hallon! Blandade med mjölk och det blev ett normalstort glas med shake. Kan säga att det smakade inget vidare men det blir väl en vanesak. Det är godare än cambrigde iallafall.
Fick hålla för näsan och dricka med sugrör men det gick ner iallafall!

Ikväll blir det ananas som förhoppningsvis kommer slinker ner eneklt! :)

Då kör vi igång då!

Står o knökar i mig min första dos med piller! Omega 3, burnpiller, sötsugminskande piller och ett piller som gör att jag tappar fett och inte muskler! Blir väl mätt på bara pillrena nu innan min första shake som ligger i frysen!

Vart iallafall riktigt skönt med en promenad på 5 km i regnet även om det var utan Angelica som ligger sjuk!

Promenad!

Nu ska jag iväg på en kvällspromenad med Robin :) blir även till att passera Hemköp för lite tråkig pantning av flaskor samt sortera glas. Riktigt trevligt kvällsnöje! Sen blir det god mat till kvällsmat och BB finalen! :)

Imorgon börjar jag 16.00 så ska möta upp Angelica för en morgonpromenad vid 10.00. Sen kör jag igång med sopporna! Usch och fyfan! Men har fått lite tips om att lägga dom i frysen 30 min innan man ska äta dom samt mixa i blender med is för att få mer milkshake-känsla på det. :) måtte detta gå bra nu bara :)

Hoppas ni håller tummarna för mig!

På bilderna nedan ser ni allt jag fick med i paketet från svensk kosttillskott hemsida för endast 900;-!

Imorn!

På måndag är det dags!

Nu har jag bestämt mig! På måndag börjar jag med bantningssoppor! Jag hoppas på och vill verkligen tappa 15 kg på en månad. Och för att lyckas med det tänker jag ersätta två mål om dagen med soppor och ett matigt mål. mitt "matiga" mål blir två kokta ägg med tonfisk och jag vet att jag kommer spy på skiten sen! Men det är det antagligen värt! :) sen kanske jag unnar mig en grillskiva någon kväll! Under denna tiden är det NO ALCOHOL!

Jag kommer köra sopporna diet shake som jag beställt från svenskkosttillskott.se. Får 60 måltider plus en massa annat för endast 900! Rena rama kapet tycker jag.
Så från och med måndag blir det ett rent helvete, men jag hoppas på att det både smakar gott och ger resultat. MEN jag kommer unna mig riktigt mat på midsommar, det säger jag bara! Tänker köra mina soppor men mitt matiga mål blir midsommarbord! :)
och för att få maximalt resultat kommer jag ge mig ut på en långpromenad varje morgon innan jobbet och efter jobbet vanlig träning på gym. Har legat lågt med träningen ett tag pga kraftiga eksem i armhålorna, så har inte kunnat svettas(smärtsamt), men nu är det bättre! :) så nu kör vi så det ryker!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Vi skulle spelat den där brännbollsturneringen idag men det blev inställd. Så vi har festat nu ikväll vi i laget, men blev lugnt för mig så är redan hemma medans de andra är på Stadt. Har blivit en riktig torrboll!
Sen flyttar jag och Robin till hus den 1 september, längtar så jäkla mycket! :) vi ska hyra ett mysigt tvåvånings hus i Öboängarna. Ligger alldeles perfekt! Lite sådär på en kulle, en bit från vägen, hästhagar runt hela huset och 10 min promenad till vattnet samt 15 minuter bilresa till jobbet! Kan knappt bli bättre!

Men ska försöka bättra mig nu med allt och hålla er upprättade. Har faktiskt försökt blogga från min mobil men det bara krånglar så fårse om det blir bättre med min nya fina IPad :)

Puss o natti!

RSS 2.0