På måndag är det dags!

Nu har jag bestämt mig! På måndag börjar jag med bantningssoppor! Jag hoppas på och vill verkligen tappa 15 kg på en månad. Och för att lyckas med det tänker jag ersätta två mål om dagen med soppor och ett matigt mål. mitt "matiga" mål blir två kokta ägg med tonfisk och jag vet att jag kommer spy på skiten sen! Men det är det antagligen värt! :) sen kanske jag unnar mig en grillskiva någon kväll! Under denna tiden är det NO ALCOHOL!

Jag kommer köra sopporna diet shake som jag beställt från svenskkosttillskott.se. Får 60 måltider plus en massa annat för endast 900! Rena rama kapet tycker jag.
Så från och med måndag blir det ett rent helvete, men jag hoppas på att det både smakar gott och ger resultat. MEN jag kommer unna mig riktigt mat på midsommar, det säger jag bara! Tänker köra mina soppor men mitt matiga mål blir midsommarbord! :)
och för att få maximalt resultat kommer jag ge mig ut på en långpromenad varje morgon innan jobbet och efter jobbet vanlig träning på gym. Har legat lågt med träningen ett tag pga kraftiga eksem i armhålorna, så har inte kunnat svettas(smärtsamt), men nu är det bättre! :) så nu kör vi så det ryker!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Vi skulle spelat den där brännbollsturneringen idag men det blev inställd. Så vi har festat nu ikväll vi i laget, men blev lugnt för mig så är redan hemma medans de andra är på Stadt. Har blivit en riktig torrboll!
Sen flyttar jag och Robin till hus den 1 september, längtar så jäkla mycket! :) vi ska hyra ett mysigt tvåvånings hus i Öboängarna. Ligger alldeles perfekt! Lite sådär på en kulle, en bit från vägen, hästhagar runt hela huset och 10 min promenad till vattnet samt 15 minuter bilresa till jobbet! Kan knappt bli bättre!

Men ska försöka bättra mig nu med allt och hålla er upprättade. Har faktiskt försökt blogga från min mobil men det bara krånglar så fårse om det blir bättre med min nya fina IPad :)

Puss o natti!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0