Tror det är någon mer än jag som gillar gåbandet

Lidköping-Skövde-Vara-Lidköping

Har precis avnjutit en god kvällsmåltid med vitlöksspäckad fläskfilé med sallad :) både jag och Robin ligger här vrålmätta och nöjda!

Idag har vi varit i Skövde och kikat lite. Blev två kuddar till soffan, 2 mattor till sovrummet och en ny ansiktstvätt sen åkte vi till Vara och åt lunch! Och jag fick min räksallad iallafall, dock inte lika god som på Linnéterassen. Därefter låg i bara och mös i soffan en timma och småsov. :)

Nu ikväll blir det bara lungt i soffan med gladiatorerna och film :)

On the road again

Lördag

Sitter här och myser i min nya stickade tunika, den är helt galet skön! Ska snart byta om till bättre kläder och gå på gåbandet i 30 minuter. Sen blir det en stor frukost för är redan hungrig! :)

Igår gjorde min sista dag på AG;s och på måndag börjar jag på Coop som kallskänka! Är blandade känslor men är nog mest pirrig. Tårtan jag gjorde var uppskattad också vilket var väldigt kul. :) När jag kom hem hade jag fått blomsterbud från min underbara kollega Camilla, kommer sakna henne så jäkla mycket! Men vi är släkt så vi kommer ses ändå :) Och hade även fått 2 stycken smycken från pandora från Robin och ett presentkort samt en tupp av Lill.
På kalaset på kvällen serverades det massa olika saker och jag var så mätt att jag nästan rullade fram. Efter allt ätande blev både jag och Robin svintrötta och åkte hem vid halv tio. När vi kom hem var det ju kaos hemma så det var bara att börja städa.  Sen blev det sängen och skilda världar tills vi somna :)

Idag ser dagen rätt så oplanerad ut. Vi kanske åker till Göteborg en sväng senare och bara strosar runt lite och käkar gott. Jag längtar något oerhört efter den ruskigt goda räksalladen på Linnéterassen!
Annars blir det hitta på något annat, vi ska inte vara hemma iallafall. :)

Mot källby

Dags för 88 års kalas och jag är vrålhungrig! Hoppas på massa massa massa god mat!!!

Man borde byta jobb oftare! :)

Mycket mycket

Herrejösses vad det har varit fullt upp! Mår tack och lov mycket bättre:)
Igår efter jobbet fick jag stressa ihjäl mig för att hinna till osteopaten för att få ordning på min rygg. Kan tala om att jag har riktigt ont i ryggen idag och det visade sig att jag hade ont på ställen jag aldrig trott, så det var välbehövligt! :)
Efter besöket blev jag helt slut och yr i huvudet så blev nerbäddad i soffan en timma. Robin kommer in och väcker mig och fråga om vi inte ska möblera om och sen var vi igång! Nu har vi gjort om i vardagsrummet och det lutar åt att ha det så som vi har nu, men vi får se. Det tog cirka 2 timmar sen slängde vi i oss mat medans vi kikade på film sen var klocka jättemycket!

Idag har jag mått riktigt bra, lite små yrsel men inte mycket :) eftersom det är min sista dag på jobbet imorgon har jag bakat HELA kvällen.. Fyfan vad less jag är på skiten nu :P ena gräddtårtan fick jag slänga så får köpa något imorgon i affären, men chokladtårtan blev någorlunda tillslut. :)

Imorgon blir det dåligt med bloggandet! Jobbar länge sen blir det kalas 19.00. Fårse om jag lyckas slänga ihop något!

Världens sötaste pärla!

Har haft väldiga problem med min navelpiercing den senaste månaden, så har i en vecka varit utan. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska ta ut den för alltid eller inte. Men är fortfarande osäker, så köpte hem en fantastiskt söt piercing från barbarella för att se hur jag ville ha kvar den och jag är kär! Så kommer nog behålla piercingen något år till. Det är ju så himla sött och speciellt på sommaren :)

Hjärnskakning

Jahaop, där rök veckans träning :( kom precis hem från vårdcentralen för att kolla upp varför jag mår illa och har sån yrsel och det visade sig att jag fått hjärnskakning. Så dom rekommenderade vila hela dagen idag, gå minsta möjliga och sen hoppa träningen och gå kortare promenader i cirka en vecka. :( jag är jätteledsen!
Lär ju inte dricka på ett tag efter det alkoholen gjorde mot mig i fredags, blev för mycket och vilket resulterade hjärnskakning. Fan! Men jag kommer ju få användning av mitt gåband om jag inte vill ge mig ut!

Så idag blir det vila med film och massa annat tråkigt. :( hoppas på att yrseln släppt något så jag kan gå på min synundersökning ikväll.

Villa Lidköping

Har haft en fullspäckad dag idag. Började tyvärr dagen med funderingar på att sjukanmäla mig, mådde något förjävligt med illamående och var riktigt snurrig i huvudet. Men jag kämpade mig till jobbet och klarade av dagen vilket var huvudsaken och det är först nu det börjar släppa.
Efter jobbet blev det full fart här hemma med dammsugning, plocka iordning och duscha innan man skulle till torget och ta emot Villa Lidköping som tog silver i SM igår, dock rätt barnsligt tycker jag. Ville inte ens gå, men har man en pojkvän som tar fram hundögonen så vad gör man inte..
Efter mottagandet hängde Robins föräldrar och kusin Åsa upp på fika hos oss. Blev Villabakelse till dom och jag åt en liten hallongrotta och den satt som ett smäck ;P Kan även säga att den som stod i centrum här hemma var Bobo, finns inget roligare än att leka med bollar när det är "massa" folk hemma. Men får väl tacka och ta emot för han lär ju vara trött ikväll :)

Blir ingen träning idag! Dumt att chansa medtanke på hur jag mått idag. Så imorgon tar vi nya tag. :)

Vill även be om ursäkt för mitt kassa bloggande, lovar på bättring. <3

Bra söndag!

Har haft en toppen söndag! Gud vilken bra dag det varit :) har sovit som en stock inatt, älskar att sova ensam. Robin åkte till Uppsala igår eftermiddag så satt hemma och bara myste själv och sen idag började jag dagen med en sväng till hemkompaniet där jag köpte tre nya kuddar till soffan, en bricka och krokhängare till garderobsdörren. :) riktigt nöjd med allt! Sen åkte jag till mamma och pappa på söndagmiddag och gick en långpromenad med Bilbo. Går ju absolut inte att klaga på vädret, var ju svettigt att gå med skinnjacka med endast linne under! Älskar att det börjar bli varmt! :)
Efter den sköna promenaden hämtade jag upp Angelica och åkte till birgers och åt var sin glass och bara njöt i solen med alla andra!
Därefter gjorde jag det alla andra som var kvar i Lidköping gjorde, tittade på SM-finalen i bandy som tyvärr Villa förlorade. Och av en ren slut i pausen kollade jag in blocket och hittade ett gåband! Så efter matchen drog jag och Angelica till Mariestad och inhandlade ett gåband av märket attract :) har provgått/ 15 minuter ikväll och det blev riktigt svettigt! Hoppas kunna köra ordentligt imorgon kväll :)

Nu blir det fortsätta kolla på Big brother :)
Trevlig kväll!

Dags att åka köpa ett löpband!

Långpromenad!

Med min favorit Bilbo! <3

Massa vuxenpoäng!!

Gud, ni ska bara veta vad vuxenpoäng jag samlat på mig de senaste dagarna! Jag har bestämt att jag ska permanenta mig, ska gå till ostiopat med min rygg, ska gå på synundersökning och till 90% skaffa snygga glasögon! Och dessutom fattat ett beslut så jag blir alldeles till mig och nervös när jag tänker på det! Mer om detta senare! För nu måste jag ut på en promenad innan solen går ner. Har legat nerbäddad i soffan med täcke och kuddar sen 8 imorses till nu. Samvetet är väl sådär efter att ha gått miste om en sån här fin dag, så måste ut och få lite luft.
Har tyvärr på något sätt inatt lyckas riva upp hela stortån (hade klackar med öppen tå), så har ett gött kött sår och kan inte sätta ner tån i marken så vi fårse hur lång promenaden blir. Men försöka går ju :)

Bowling!

Mot frissan!

Nu frissan sen fort hem och byta om sen mot afterwork med massa vänner! Sen får vi se vart kvällen slutar! :)

Full fart!

Mycket nu

Har fullt upp just nu med träning, jobb, vardag, kärleksliv och vänner som är på besök i stan. Lovar att blogga ordentligt på lördag!

Ut på löprunda

Beslutsångest!

Kom precis hem från veckohandlingen och har så jävla ont! Mina benhinnor värker något djävulskt! :( jobbet har gått någorlunda bra men blev förjävligt i slutet, och handla var rena straffet! Men nu har jag tagit en panodil så hoppas smärtan försvinner, för kan knappt gå.. Men ändå sitter jag här med dåligt samvete.. Ska jag åka och träna eller inte..?
Tanken var ju att köra överkropp idag med lätta tyngder och så, men jag måste likförbannat stå upp och göra det och bara det värker i benen. Så sitter här med riktig beslutsångest.. Ska jag eller ska jag låta kroppen vila..?
Eller så får jag köra lite situps här hemma och armhävningar, alltid något.. Ååååh hatar beslutsångest..

Har även varit redig och gjort det jag hatar, bytt vatten i akvariet. Men fiskarna verkar nöjda, dom är himla pigga! Känner mig riktigt redig! :)

Ska försöka överlägga detta med träningen nu sen måste jag laga den tråkiga matlådan.. :( blää.. Har sån brist på fantasi!

Busväder

Jag vakna till rena stormen imorses! Det blåste massor och ösregna snöblandat regn som slog hårt mot sovrumsfönstrerna! Men jag hade sån tur att när jag skulle cykla till jobbet hade både vinden och regnet lugnat sig, men nu blåser jättemycket igen och kallt! Så nu ska jag gosa lite med katterna och kanske sova en stund, njuta av värmen under täcket :) Sen blir det lagat mat och ommöblering här hemma. Vi ska testa på lite nytt i vardagsrummet och se om vi vill ha ändrat eller inte. Bra att veta det innan vi åker till ikea :)

Sen ikväll blir det att besöka korpen, blir gym eller pass, för nu har äntligen min överansträngning gett sig! :D

Just det, inspirationsmusik!

Glömde totalt nämna det jag mena med inspirationsmusik!
Jo, när jag är och tränar lyssnar jag självklart på musik. Och det som spelas i hörlurarna är allt från skrillex till pussycat dolls. Men favoriten är nog pussycat dolls. När jag lyssnar på deras låtar ser jag dom framför mig och deras snygga, vältränade kroppar och vips orkar jag springa lite längre och lite fortare! :)
Sen den 2;e juni ska vi spela någon som heter älvaslaget (brännbollsturnering) och ha ett grymt kul lag och grym utklädnad, så när jag tex hör några av LMFAOs låtar som är så sköna innan tänker jag bara, 2e juni är jag smal, iallafall smalare och kommer orka springa runt banan problem! :)
Men det absoluta favoriten är Let It Rock, den är sådär gött tung och lagom peppande med skönt tempo! Rekommenderar den starkt till löprundan!

Inspirationsmusik

Precis kommit hem från en joggingtur på 1 timma! Stanna endast två gånger idag på ca 5 km, proud!
När jag väl kom fram till villabadet blev det armhävningar och situps i solen, så skönt!
Sen påvägen hem fick jag gå ca 20 min pga ett jävla håll i sidan.. Försökte verkligen trotsa smärtan och springa vidare som man ska göra men det gick verkligen inte.

Jag har även nu börjat tro att jag lider av ansträngningsastma.. :( som idag när jag sprungit ca 10 minuter börjar jag få massa slem i halsen, hosta och kvävarkänsla. Och jag måste verkligen ta i för att kunna ta ett riktigt andetag, sen hostar jag massa när jag kommit hem. Får nog kolla upp det här och se om man kan något som vidgar luftrören! :)

Nu blir det dusch, sen iväg till kållandsö för att fira mormor och sen ska vi vidare till källby för att fira Robins pappa. En dag fylld med kalas och igårkväll var vi på ännu ett!
Det är nu vi är inne i den där perioden då ALLA fyller år! Kalas nästan varje helg. Men det är kul att få träffa alla :)




Dags för en löprunda!

Fint i badrummet

Proteinkick

Omelett med strimlad kalkon och lök. Perfekt efter träningen!

3 ägg
Strimlad rökt skinka, ca 5 skivor
1 halv liten lök
0,5 dl mjölk
Salt och peppar

Bölar film

Jag har nog ALDRIG gråtit såhär mycket på en film någonsin..! Vilken film! Kan verkligen rekommendera den och isåfall med vattenfast mascara eller ingen alls! :)


Såhär svullen och snygg runt ögonen var jag när filmen var slut. Lyckades gråta bort allt smink!

War horse

Sitter på biografen i skövde med Hanna iväntan på att war horse ska börja. Känner att mascaran kommer rinna rätt rejält!

Hörs senare!

Lättlagad GI

Då har man beställt boken Lättlagad GI :) hoppas iderligt att den är bra och kommer ge mig bra och smarriga tips! :)

Snart ska jag hoppa i säng och göra Robin sällskap. Men biggest loser är ju så spännande! :)

Det tar sig!

Sitter här i soffan och känner mig redig! Har helgstädat lägenheten, bytt till sprillans nya sängkläder och har nu mat i ugnen. Är totalt vrålhungrig! Så snart blir det rostade grönsaker till kvällsmat. :)

Har varit hos dietisten och tyckte det hon sa varken bu eller bä.. Hon tyckte att jag inte skulle köra så strikt, utan att jag skulle äta kolhydrater. Sen även att jag inte skulle ha så "hårda" mål. Hon tror att jag skulle må bättre av att sikta på vikten 68 kg till nästa sommar. Men jag vill köra hårt med kolhydraterna. Saknar inte pasta, potatis, ris och knappt bröd längre. Visst att det skulle vara enkelt att ta en smörgås än att stå och göra en smootihe på morgonen men jag har börjat bli van. Och visst saknar jag godis och mina älskade ostbågar, men säger som jag alltid sagt; Det kunde varit mycket värre!

Hoppas på att jag snart kan komma igång med min träning igen och verkligen få lite "bevis" på vågen. Stått stilla jättelänge nu.. :(
Så för att göra någon nytta idag ska jag strax iväg på en långpromenad och även passera förbi Heidi som har mina ansiktskrämer jag köpte på sminkpartyt. Har fått vänta i tre veckor, vilket enligt mig är förlänge då dom lovade 1 veckas väntetid, grymt besviken.. Lär ju inte handla där igen!
Sen efter promenaden blir det hem och ta ett bad, därefter biggest loser! :)

Vill även säga att det är så kul att gå i jeans nu! :D har hatat jeans för dom åker ner och sitter så tajt. Men nu börjar det äntligen bli skönt med jeans, och sen ser jag mina resultat så mycket bättre. Happy happy! :)
titta bara på bilden nedan!

Långpromenad

Har gått en långpromenad med dunkande Epic i lurarna. Blev tyvärr ingen box idag, Elin skulle plugga till en tenta. Sen har det ju varit illgött väder med så går inte klaga :)

Nu har vi kikat på två avsnitt av skilda världar och snart blir det ännu fler. :)
Sen har vi käkat hemmagjorda hamburgare, jag åt mina specialare utan bröd :) riktigt gott och mättsamt.

Min dietist ringde även idag och berättade att min tid på fredag var tvungen att avbokas. Men hade turen att få komma imorgon klockan 13.00! :)
Mer info om detta imorgon.

Underbar film

Ja, kan man säga annat om breaking dawn? Skulle ju ljuga om jag sa att man inte blir sugen på giftemål efteråt! Jag och Robin har ju varit tillsammans i över 5 år, är förlovade och vi har pratat massor om vårt bröllop. Vi har valt ingångsmusik, två låtar under vigseln, kyrka, färger, ja en hel del! :) Åååh vad jag vill gifta mig!
Det mysigaste av allt är att Robin vill ha sådär "gammaldags" och vill sova i var för sig och inte ses förrän i kyrka. Hur gulligt är inte det? :)

Igår träffade jag Hanna och tog igen lite eftersom vi knappt pratat sen november. Det var jättetrevligt och runt 19.00 begav jag mig till gymmet! Blev ett konditionspass med löpband och crosstrainer. Och jag säger då det, vilkan skillnad det var att träna och att vara helt "återhämtad". Orkade ju jättemycket mer än vanliga fall! :) förra veckan blev det bara 2 gympass pga överansträngningen och denna vecka tänker jag köra varannan dag, så imorn blir det box. Vill inte gå ut för hårt :)

Sen kan jag tala om att på fredag ska jag ÄNTLIGEN till en dietist! Ååh vad jag längtat. Ringde 3 januari och fått tid nu, så var riktigt lång väntetid. Ska bli kul att höra vad man gjort "fel" och lära sig rätt! :)

Nu ska jag duscha sen sova! :)
Hörs imorgon

Twilight!

Woho, fått breaking dawn idag och 5e säsongen av Skilda världar! Så nu blir det film, därefter top model och desperate housewives. Såå vi hörs senare ;)

Sen fick jag mina två nya tröjor, jättesköna! Samt ett par leggings!

Rena rama julafton!

Mår inget vidare

Mår riktigt dåligt.. Jättefrosss och ömma halsmandlar :( så blir sängen nu.

Ledsen för dålig update

Gilla-knappen!

Har verkligen kämpat med att få min "Gillaknapp" under inlägget men lyckas inte. Så ni får stå ut med att den är i början av inlägget.
Eftersom jag har så många läsare (jättekul!) är det ju inte alla som orkar kommentera även om det är oerhört kul att få kommentarer och mejl, så underlättar det ju med en gillaknapp! Så istället för att kommentera skulle det vara jättekul om ni iallafall vill gilla om ni nu gillar inlägget! :)

Kasslergryta med strimlad aubergine

Receptet på min ruskigt goda kasslergryta;

Ca 500 g kassler
1 aubergine
1 lök
1 vitlöksklyfta
5 dl grädde
2 msk chili/paprika creme fraish
1 finhackad paprika
1 chili
Smör
Samba oelek (efter smak)
Salt (efter smak)
Vitpeppar (efter smak)
1/4 mozzarella

Gör såhär;
Strimla kasslern och stek till önskad färg. Finhacka lök och bryn i en kastrull tillsammans med finhackad paprika och chili. Lägg sedan i kasslerna och pressa över vitlöken. Strimla auberginen i tunna strimlor och lägg i. Häll över grädden, creme fraishen och samba oeleken och rör runt. Låt det stå och småputtra på låg temperatur tills paprikan blivit mjuk. Riv lite mozzarella över grytan och rör tills den smält. Klar att servera!
Grytan passar jättebra att serveras med blomkål eller wokgrönsaker. Funkar säkert med ris eller pasta också!

Årets första grillning(15.02)

Sitter just nu vid solväggen hos robins syster! Det är riktigt varmt och skönt :) längtar massor till sommaren nu!

Snart blir det grillad fläskfile och massa gott till :)

Hörs senare!

Lördag

LOREEN!

Börjar inlägget med ett glädjerop; JAAAAAA!
Är så glad att Loreen vann melodifestivalen! Den är den bästa och mäktigaste låt som någonsin varit med i Eurovision. För er som inte vet är jag helt förälskad i melodifestivalen och eurovision! :)
Kvällen har spenderats hos Elin med Hanna och Angelica. Vi käkade pizza (hör och häpna) och kollade som sagt på Melodifestivalen. Allihopa hejade på Loreen så det var sköj när hon vann! Elin blev helt till sig ett tag! Haha

Idag har jag varit på stan med Robin och hans familj, sen har jag målat om lite möbler och ramar här hemma. Ska bli lite förändringar här hemma nämligen. Så i april blir det Ikea och göra sig av med massa tusenlappar! :) Ska bli så skönt att äntligen blir klar i lägenheten, vi har ändå bott är sen september.

Imorgon bitti blir det jobba en sväng, sen hem och sova igen hoppas jag. Därefter blir det nog en löprunda eller långpromenad. Har ju legat lågt med träningen denna vecka eftersom jag är överansträngd i musklerna. Men ska försöka ta nya tag nästa vecka, om musklerna tillåter!

Säger som jag sagt två gånger tidigare. Receptet imorn! ;p
Godnatt!

Hoppsan..

Men har inte ätit någon ÄN. :)

Dödstrött

Inget bloggande idag. Orkar inte skriva seriöst. Haft tung dag på jobbet och riktigt kass natt så nu blir det käk och sen sova.
Ikväll blir det thisa och mjukisbyxor. Går ALDRIG i mjukisbyxor, men gud vad skönt det är! Vill aldrig någonsin ta av mig dom!


Lovar på bättring imorgon!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_193134188.jpg" class="image">

Kasslergryta med strimlad abergine

Ingen träning idag inte. Skulle blivit en promenad ikväll men skedde en liten olycka här hemma så har legat soffliggnades hela kvällen. Men lyckades göra lite nytta ändå!
Gav mig på att laga en alldeles egengjord och påhittad kasslergryta med strimlad aubergine som serverades med wokade grönsaker. Och tro mig, det var så ruskigt gott! Åt tyvärr på tok för mycket så blev alldeles rund om magen. Skriver ut recept imorgon, är inte riktigt kry nog för att skriva det nu. Men imorgon blir det bilder och recept.
Har desstom unnat mig en smarrig fruktsallad med färska jordgubbar idag! Gick och handlade på tom mage förut, vilket man aldrig ska göra och kom till chokladen. Jag stod och höll i mjölkchoklade och bara NEJ, gå och hämta jordgubbar och unna dig det istället! Och det var så mycket godare än choklad! :) Ett riktigt bra köp!

Vet inte hur länge jag jobbar imorgon, men blir update imorgon kväll. Så kika in imorgon så får ni reda på receptet och bilder!

Överansträngning

Hopp, då var denna träningstiden över. Känns så iallafall! :( har känt i drygt en vecka nu att jag blivit väldigt svag i mina ben och klarar knappt att gå upp för en trappa utan att vilja sätta mig ner och vara som spagetti i benen. Känns som benen ska ge vika när som helst. Så idag frågade jag min farbror och han berättade att jag överanstränging i mina benmuskler. Och det känns rent ut sagt åt helvete! :( så ska egentligen vila och massera mycket, men kommer verkligen inte klara av det. :(

Idag har jag kört ett skönt konditionspass med Angelica med 35 minuters intervall, 10 minuter trappa och 10 minuter cykel. Var skönt mör i benen efteråt och. Nu smärtar det dock något, så ska ta en painkiller sen lägga mig tidigt! Helt död på jobbet nuförtiden.. :(

Imorgon blir det jobb, träning och bara slapp på kvällen! :) sköna torsdag!

Aubergingratäng

Godkväll kära läsare!
Idag blev träningen utesluten då min bästa vän Elin är hemma och hälsar på! Vi har pratat massa och fikat, jättemysigt har det varit!
Vid 20.00 åkte hon hem och jag ställde mig i köket för att laga kvällsmat, auberginegratäng med köttfärs och det blev så gott! Det godaste jag ätit på riktigt länge, rekommenderar den starkt! :)

Auberginegratäng med köttfärs;
1 aubergine
500 g köttfärs
Salt
Cayennepeppar
Vitlökskrydda
Chilikrydda
1 chili
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Ca 5 dl matlagningsgrädde


Stek köttfärsen, krydda med salt, chilikrydda, cayennepeppar, vitlökskrydda, och lägg sedan i den hackade chilin och blanda runt. Skiva auberginen i tunna skivor och skiva löken i halvmånar. Lägg köttfärsen i botten på formen, strö över löken jämt och fint, pressa två vitlöksklyftor på detta och lägg sedan över auberginen som ett lock. Salta och peppra lite på auberginen om du vill och häll sedan över grädden!
Ställ in den i mitten på ugnen i cirka 225 grader tills löken nästan är mjuk. Ta och lägg på lite riven ost om du vill ha! Och sedan in i ugnen igen tills osten fått lite färg.

Hoppas det smakar och att ni lyckas! Lovar att det är jättegott!

Walk in closet

Åååh vad jag vill ha en walk in closet! En riktigt stor med en hel vägg med bara fina skor och massa spottar.
Men jag lär få längta ett tag till.. Iallafall tills vi köpt hus och kan bygga om ett helt rum till en garderob. Har idag typ världens minsta garderob, men jag gör mitt bästa för att ha ordning på mina älskade klackar och få lite "walk in closet" känsla. :P
Man tager det man haver!

Kvällspromenad

Nu ska jag ge mig ut på en liten promenad, har dock ingen aning om var jag ska gå! Ska titta till Robin lite som tatuerar sig för att lämna något att dricka och äta, that's it, sen får vi se vad det blir. Blir säkert en promenad runt Lidan som vanligt.
Är helt superduper glad idag, vet inte varför! :) Skönt att känna så!

Tränar man ska man svettas!

Fyfan vilket konditionspass jag kört. Svetten har sprutat från mig! Jävla redig jag är! :)
Sen blir det promenad eller gymmet ikväll igen! Så skönt att köra hårt igen, dock småont i ryggen efter smällen i lärdags. Men det ger vä sig snart.

Nu ska jag hem och käka lite soppa och duscha!

Kort från Em's blogg

Vi verkade ha kul hemma hos mig en sväng iallafall..!
Bilden är från Em's blogg
www.emeliecarlsson.blogg.se

Söndag!

Herrejösses vilken kväll jag hade igår. Jag hade så grymt kul, middagen var supergod och jag vann på bowlingen! Och tur var väl det eftersom jag är en usel förlorare, tror Em och Angelica fick se lite av det igår! Haha :)
Slog dock i ryggen nått så in i på stadt och har så ruskigt ont. Robin kan inte ens krama mig utan att jag typ skriker. Lär vara blå imorgon! :( Ett tips; Dansa inte med ryggen mot ett barbord, speciellt inte nära kanten.. AJ AJ AJ. Har haft lite otur med skador det senare nu! Skärpning!

Idag gick jag upp vid 08 och gick raka vägen till soffan och satte på reprisen av gladiatorerna. Sen när Robin väl tog sig upp så åkte vi till Roma för att käka lunch. Och fyfan vad jag ville käka KEBAB... :( Men jag bet mig i läppen och beställde en ost och skinksallad.. Den var inte alls god, så petade lite i maten.. Sen begav vi oss mot Kinnekulle för en långpromenad. Vi gick ca 6-7 km och var tillbaka vid bilen efter ca 1,5 timma. Jag skämtar inte när jag säger att det var som att gå på en isbana nästan hälften av promenaden. Det var så jäkla lerigt och slabbigt, men tack och lov halkade ingen av oss, även om det var nära flera gånger! Haha
Efter promenaden åkte vi och unnade oss varsin glass och när vi kom hem tog vi ett bad. Tog väl 3 minuter sen låg vi båda två och stensov och jag vaknade väl efter 30 minuter av att vattnet var svinkallt. Sen dess har vi legat i soffan och bara myst, kvalitetstid så att säga! :)

Imorgon blir det som sagt rivstart med mat och träning, är så taggad! :) Så imorgon kör vi igen!!
image description
image description
image description

Utekväll med tjejerna

Tyvärr är hanna sjuk, men jag, em och angelica ladda för middag och bowling :)

Kvällens outfit

BE PROUD

Nu är det drygt en månad sen jag la upp kort på min kropp. Tog precis nya och ser redan tydlig skillnad. Jag är så stolt över mig själv och vill nu köra ännu hårdare. Från och med måndag rivstartar jag med hårdträning och stenhård kost. Måste ju vara smal och fräsch när man börjar på det nya jobbet!

Och vet ni vad det bästa är..? Jag tycker inte ens det är jobbigt att lägga ut korten!

Lördag

Kan inte sova pga smärtan i knät!  :( Så sitter och glor på tv och hoppas på att bli trött snart igen. Vill inte direkt gå upp kl 07.00 en lördag och sen festa på kvällen. Så förhoppningsivs kommer jag snart ligga i sängen igen när värktabletten gjort sitt:)
Blir ingen träning idag eftersom mitt knä är ömmare, men ska försöka ta mig en tur på stan. Göra systembolaget och kanske köpa mig något annat fint. :) Hoppas verkligen systemet säljer Peachtree!
Sen blir det hem och fixa inför ikväll då det blir middag samt bowling med brudarna. Så ikväll firar vi att jag fått nytt jobb, eller jag ska göra det iallafall! :)

=(

Kan glömma träningen imorgon!

Ett rejält blåslaget och svullet knä!

Och olyckan skedde bars för någon timma sen! :(

Klantig

Då har man fått stämpeln klantigast i kommunen i pannan. Känns väl sådär! Skulle vara så redig att och handla direkt efter jobbet och blev två proppfulla matkassar rikare, som dock blev totalt massakerade en stund därefter.
Jag skulle in i min port dörr och har precis innanför dörren två trappsteg i sten, jag missar det andra med bara någon cm och stupar framlänges med huvudet först. Hade ingenting att ta enot mig med eftersom jag hade händerna fulla, plus en bukett tulpaner. Kassarna blev helt mosade och all mat låg utspritt i trapphuset, tulpanerna gick av och jag skadade mitt vänstra knä som jag slog i kanten. Men tack och lov att ingen såg mig! Haha. Lyckades tillslut ta mig upp 2 trappar och ligger nu med knät högst som bara pulserar av smärta. Problemet är att vi har tvättid och tvättrummet är en trappa upp och det är kaos i lägenheten och behöver röja jävel. :( Robin jobbar på Villa idag så han kan inte hjälpa mig heller..!

Men mitt största bekymmer är om jag ens kan träna imorgon.. :(

Social

Är extremt osocial och somnar när som helst! Kommer vara stolt över mig själv om jag tar mig igenom hela biggest looser!

Wohooo

Då var man hemkommen från en lite mer än en timmas löptur! Riktigt gött! Nu har jag duschat och varit och köpt mig en slöjstjärt (fisk) dagen till ära! :D

I tisdags berättade jag för er att jag var en sväng i Skara och ska nu berätta varför. Var på jobbintervju för kallskänka på Coop och fick idag reda på att jag fick det! Så oerhört glad är jag och alldeles pirrig! Längtar extremt mycket tills jag börjar så det är inte klokt. Och det var därför jag och robin kollat på resor, för vi hoppades på att vi kunde åka utomlands innan jag började på mitt nya jobb eftersom jag inte får någon semester i sommar. Men det nya jobbet börjar redan 2 april så blir ingen utlandsresa förrän i höst. :( Men ett nytt jobb är mycket roligare än en utlandsresa! :)

Nu ikväll ska jag och robin umgås lite med tacos, vad annars! ;)

Bilderna nedan är från löprundan!

En solig löprunda

Ska närsom helst möta upp angelica så ska vi ge oss ut på en löprunda längst med vänern. Himlen är klarblå och inte ett enda moln och vi ska inte ens tala om värmen. Kan inte säga annat än att jag älskar det!

RSS 2.0