Gött!

Idag blir det bara att götta i solen innan jobbet. Är ju för sjutton 30 grader i skuggan!

Efter jobbet blir det en löprunda och på måndag börjar jag nog med äckliga soppor :( fan, inget händer ju med viktnedgången!

Kvällsmat

Turkisk yoghurt med färska jordgubbar!

Dagens lunch - snabbmat

Snabb, enkelt lunch men ändå nyttig!
Grillad kyckling med sallad med spenat(köpt i lösvikt) och tzatziki. :)
Festar till med en mango till efterrätt!

Har även hunnit en promenad med Angelica på 5 km i det fantastiska vädert.
Nu blir det göra iordning sig sen cykla till jobbet!

Malmö-Ullared-Göteborg-Lidköping

Påväg till Ullared efter två nätter i Malmö! Shoppade loss jävel igår och vi gick nog 1,5 mil i Malmö vilket resulterade ett rejält skoskav!

Nu blir det att springa runt på Gekås lite när vi ändå passerar. :)
Skönt att shoppa och ändå "träna" med promenader!

Jobb hela helgen så vi får se hur mycket bloggande det blir.


Malmö nästa

Hejsan.
Sörry för dålig uppdatering men har verkligen njutit av min lediga helg, ingen dator alls! Träningen har inte gått så bra och inte maten heller. Jag har väl kanske inte knökat i mig godis och chips men blev lite tacochips till maten i lördags samt lite tårta på kalaset, men inte så mycket. :)
Imorgon åker jag till malmö på minisemester. Kommer bli svårt att hålla sig till nyttigheterna men ska göra mitt bästa! För just nu väger jag 78 kg vilket betyder 8 kg i viktnedgång så hoppas jag inte går upp något i Malmö! :)

Vi hörs imorgon! Hoppas ni får det bra här hemma medans jag njuuter i Malmö!

Afterwork!

Nu ska jag iväg på Afterwork! Blir att hålla sig till salladen! :) men kanske blir en cider eller två.

Sen måndags; -2.5 kg :D

Och för er som reagerar på att jag ser annorlunda ur är det pga mina bruna linser!

Ciao!

Breakfast

Har precis avnjutit min frukost! Kvarg och två knäckemackor och trust me är jag säger JÄVLAR vad mätt jag är nu. Känner att matsäcken verkligen minskat, på både gott och ont :)

Till lunch blir det 1 kanske 2 knäckemackor med salladsblad. Orkade inte laga mat igår kväll så knäckemackor är en bra lösning. Endast 40 kcal i en knäckemacka. :) blir även enkel lunch för slutar 14.00. Ska iväg och permanenta mig då. Så för er som är nyfikna får se en "före"bild nu och en efter sen :)

Sen ikväll ska vi ut och äta. Kommer bli svårt att hålla koll på kaloriintaget men jag ska be om sallad istället för potatisen och ingen sås. :)

Kika in efter 17.00 igen för att få se håret!

Ciao!

Några kalorier fattigare

Då var skiten gjort! Klämde några kilometer löpning och har redan träningsvärk. Körde intervall träning de sista 200 meterna med att springa 100% två lyktstolpar och gå en. Rätt skönt ändå men alla man möter tittar på en som ett fån!

Har även precis tillagat min makrill, blev svingött! Orkade inte fixa ärtor så blev tomater till istället, det är ju gott det med.

Nu blir det ingen träning på två dagar pga av andra saker med jobb och familj. Sen nästa vecka blir det nog snålt med träning. Blir träning i helgen och måndag och tisdag sen åker jag till Malmö onsdag-fredag. Blir ju rätt mycket promenader därnere så får räkna det som "träning". Ska i vilket fall köra stenhårt på kosten oavsett om jag är på "semester".

Ha en bra kväll!

Dagens

6.00
2 stekta ägg
10.00
1 knäckebröd
1 hallonsmoothie
200 g färska räkor m. lime aioli
2 stekta makrillsfiléer m. kokta ärtor

Irriterad!!

Okej, såhär ligger det till. Detta är min blogg, en blogg om träning och hälsa men även mitt liv. Men passar det inte att läsa om MITT LIV så ska jag lägga ner. Från och med nu blir det endast mat, träning och vikt. Så ni som läser för att läsa om mig, glöm det! Nu kör vi VIKT OCH TRÄNINGSBLOGG!

Nu ska jag ut och springa 5 km på grund av mitt agro!
Har dessutom tappat 2 kg sen måndag!

Hejsvejs!

Jag är sämst!

Jag är sämst på att blogga..! Har tappat all ork och har knappt någon fritid känns det som.

Men jag tränar och äter nyttigt! Rätt kul hur fort man känner sig "smalare" bara av att röra på sig och äta nyttigt :)

Idag är jag inne på jobbdag 6 av 9 och känner mig helt slutkörd. Riktigt svårt att ställa om sig men man vänjer sig väl. :) Och på torsdag fyller Robin år! Då ska vi fira lite med god mat och paket bara han och jag. Sen ska jag dessutom premanenta mig! :D

Lovar på bättre bloggning till helgen!

Nu måste jag sova! :) godnatt!


Några bilder från gårdagens löprunda i Råda på 5 km

Fredag

Tjoho! Ingen händelserik dag inte. Shoppat på stan, fick ställa in spinningen och jobbat. Vaknade upp med svullna lymfkötlar i armhålorna vilket inte är bra att träna med så fick tyvärr avboka. Är de inte bättre på måndag får jag åka in till sjukhuset och kolla upp skiten.

På stan köpte jag en topp, två linnen, ny parfym, sportbh, träningsbyxor, foundationborste och två klockor till mamma. Sen luncha vi på stan, blev skaldjurssallad :)

Imorgon är det jobb 7-18 sen blir det promenad på kvällen, sen bara ta det lugnt. Jobbar på söndag igen 7-18 så blir sängen tidigt imorgon!

Tråkig dag

Hej. Dålig uppdatering idag men beror på lite saker inom familjen.
Hur som helst, lyckades springa innan jobbet idag. Cred till mig! Men blev dock ingen efter jobbet. Men tänkte spinna imorgon innan jobbet, börjar 16.00. Lär ju dö.. Hatar hatar hatar spinning men det är bra träning.

Sen har jag kollat upp mina prickar på kroppen idag. Eftersom både jag och Robin har det fick vi en känsla av att det kunde vara bältros. Men mamma tittade på oss båda och det verkar vara mollusker. Det är något virus (ofarligt) som smittar via närkontakt och går inte behandla, så får hoppas på att skiten ger med sig fort. Inte så snyggt att ha massa prickar på armar och ben i sommar.

Jaja, vi får höras imorgon!

Frukostdags!

Toppenfrukost!

Solig onsdag

Vilket underbart väder vi haft idag! När jag gick upp imorse visade tempen 25 grader, underbart! Så öppnade två fönster i tvrummet, hoppade upp på löpbandet alldeles nyvaken och äcklig och tittade på chealsa settles på mtv. Det handlar om en överviktig tjej på 147 kg som vill gå ner i vikt samt lyckas inom modebranchen. Jäklar vad man tagga till extra och ville springa ännu mer asså! :)
Sen duscha jag, åkte hem till mamma och pratade om lite beskymmer jag har. Har fått något utslag eller något lite överallt på kroppen, mest på vänster handled och robin med. Dom gör ont, kliar och är inte direkt jättesnyggt. Känns ju som något som smittar eftersom Robin haft det först och nu jag. Men har köpt allergitabletter så vi fårse om det blir bättre. Och mitt andra beskymmer är min hy. Den är totalt skrot..! Hade nästan blivit av med all finniga ungdomshy och nu bara POFF, som en bomb exploderat i ansiktet. Köpte ny ansiktstrengöring för drygt en månad sen, ACO Spotless Deep Cleansing. Visst, självklart förstår jag att den gör sitt i början och rensar ut skiten i hyn men att knappt haft en enda dag utan nya finnar på en månad känns väl sådär..! Så nu har jag slängt skiten och köpt nytt. Vi får väl se om den nya är bättre.
Har dessutom varit hos Camilla och solat i två timmar och japp, jag har fått färg. Pannan är illröd och fräknarna har redan poppat fram. Inte det sötaste kanske! :P
Sen har jag varit iväg på rusta och allt annat borta vid jobbet, men tyckte allt var rena skiten. Kanske blir bättre när de verkligen kommit igång men just nu var det inget för mig.
Och tyvärr blev det ingen box idag heller, min boxkompis bangade igen så känner att det är dags att leta efter en ny. Någon som känner sig manad?
Så gick istället ut på långpromenad med pappa och hundarna. Det var riktigt trevligt och vi stötte på två älgar som inte var ett dugg rädda, men det var jag! Har riktigt mycket respekt för dessa bjässar! Och jag tyckte de var jättrstora men det var det tydligen inte, haha. Jag fick hjärtklappning och blev helt svag i knäna, för dom stod där och bara kolla på oss som fån! De blev inte ens rädd när pappa försökte skrämma bort dom! Lääskigt!

Nu ikväll har jag avnjutit en tacosallad och tagit igen lite Bb. :) och imorgon är det dags för jobb igen och nio dagar framåt! Ska dessutom försöka springa 30 min på löpbandet varje morgon innan jobbet nu med. Någon sorts effekt bör det väl ge på vikten i slutändan. :)

Och titta min fina mobilmotivation!! Vad gör man inte för att tänka på vikten! :)

Första maj!

Gokväll alla läsare! Hoppas ni har haft en bra första maj för vädret har ju varit otroligt!!
Som ni såg igår var det fest eller mer häng. Vi grillade, bada jacuzzi och bara prata, sen begav vi oss ut på stan. Men tappade allt sug när jag stod i kön så jag och Angelica drog hem till mig 00.30 och glodde på SATC istället! :) bra mycket billigare + att jag slapp bakfyllan! Så idag gick jag upp runt nio, åt frukost och sen åkte iväg på majning med Robins familj. Två fulla BMWs rullade mot råbäckshamn för fika och solning. Därefter åkte vi till kinnekulle ring och kikade på bankörning, Robins systers man körde nämligen.

När vi kom hem var robin så bakfull att han ville sova och jag ville göra något, så bjöd ut mig till camilla! Det var så trevlig så! När klockan närmade sig sex begav jag mig hemåt även fast jag kunde stannat några timmar till :) Sen har det bara varit lugnt ikväll. Hoppade träningen för ville bara va idag. Men imorgon börjar jag med en löprunda, sen ut i det fina vädret för att få färg och sedan blir det kvällspass med min efterlängtade box! Var nästan 2 månader sen nu! Ska bli sä jäkla kul :) och sen är det dags för jobb igen, nio dagars jobb sen är man ledig två! Men det kommer bli skönt med sovmorgon några dagar i veckan då jag börjar 16.00, så man får vila upp sig och sova ut :)

Jaja, nu ska jag sova. Klockan ringer 08.30 imorgon då man ska upp på löpbandet! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_200846661.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_200846663.jpg" class="image">

RSS 2.0