4 kg lättare på 5 dar!

Tro det eller ej, men det är sant. Har säkert gått upp 1 kg efter kvällens måltid men det är det isåfall värt. :) jag börjar se lite mer nu att låren smalnat av och som sagt armarna, riktigt kul med resultat! Längtar efter slutresultatet!

Ingen träning idag och har även "syndat". Enligt sopporna får jag äta ett vanligt mål om den, alltså precis vad jag vill. Jag kan alltså knöka i mig en pizza utan att egentligen få dåligt samvete, men jag vill ha bra resultat så kör därför GI-måltider. Så nu ikväll har vi varit ute ett gäng och käkat, firat att skatten kommit, alla fick tillbaka pengar utom jag :( Blev iallafall oxfilé med tomat/grönsallad och några pommes, snodde även några smakprov från Hannas tallrik. Men jag var nykter och drack ramlösa till maten medans alla andra frossade i goda drinkar :( men det är så värt det!

Imorgon bitti blir det långpromenad eller ett besök på gymmet! Har tröttnat rätt hårt på att "gymma", så ska försöka komma igång med passen i veckan. Sen på eftermiddagen blir det guldbröllopsfirande för min fina mormor och morfar! Ska bli så trevlig att träffa alla :)

Vi hörs imorgon och sov gott!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0