Grattis kungen!

Klackarna i taket! Skååååål! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_200654663.jpg" class="image">

Valpar på 3 veckor

Hejsan!
Jobbade till 13 och sedan knosade ner mig i soffan och stensomna! Var jättelugnt på jobbet så kunde gå lite tidigare :)
Väl klockan 17.30 åkte vi till mamma och pappa för grillning av korv! Det var jättemysigt och skönt :) sen gick jag och mamma över till grannen och kikade på 3 veckor gamla valpar, och helvete vad söta de var!! Ville ta med allihopa hem! Det är riktigt farligt att titta på valpar asså..!

Nu blir det sängen för imorgon är det jobb igen! Jobbar 7-16 och sen är jag ledig två dagar :) så skönt och gud vad jag ska sova..!! :)

Glömde det igen!

Haha så trött asså... Efter som jag är sä trött o har massa på jobbet blir jag inte hungrig och äter knappt, vilket leder till viktnedgång. Tänkte bita ihop och väga mig söndag nästa vecka och se om jag tappat nägra kilon! :P

Går jag inte ner o vikt nu så..

Gokväll alla! Kan tala om att jag är helt död.. Är helt komatrött, orkar inte vara glad eller prata, vilket jag alltid är och gör. Jag har svårt t.o.m för att vara tyst!
Men nu ska jag äntligen få sova, som jag längtat! Har nedräkning nu! Endast två dagar kvar till 2 dagars ledighet. Woho!!!

Jobbade till ca 18.30 och har efter det varit ute och käkat på Café o Bar. Blev en tvårätters men var knappt hungrig, men det var jättegott i vilket fall. :)
Som sagt, sängen kallar! Kort dag imorgon, slutar 14.00 och då blir det sovs och sen träna!

Trött & irriterad

Fysatan vad jag har jobbat! Känns så i kroppen iallafall. Ryggen har krampat hela dagen och gjort så ont att jag velat spy och hade svårt att andas. Och inget har hjälpt mot det varken värktabletter, voltaren eller tigerbalsam, men det börjar ge med sig nu. Har säkert blivit helt bra Till imorgon och så jobbar jag en timma och så är det säkert det samma. Måste ringa PG! :) Men annars är allt superkul på jobbet!! Massa jobb just nu. Räknade precis ihop veckans timmar vilket resulterade 67 timmar, känns rätt okej, speciellt när lönen kommer. :) Men är såå sjuuukt jäkla trött, orkar knappt hålla uppe ögonen.
Har varit hos Angelica ikväll och ätit lite mat och myst, och tänkte åka hem och sova direkt efter bigbrother. Men väl hemma möts jag av 7 livade grabbar och det var bara att glömma sängen just då, lite smått irriterande..! Men tror de börjar ge sig iväg nu så ska äntligen få sova!!! :)

Jobbar imorgon 10-17.30 sen blir det middag ute med hjärtat. Kom och hälsa på hos mig vettja, fiskdisken på Coop! :)

Testade mina nya röda byxor till mina blå pumps, riktigt snyggt! Med detta säger jag
Godnatt!

Delad tur

Är hemma nu på min delade tur. Tänkte laga lite lunch nu, en smoothie och 2 stekta ägg och kanske någon korv.
Jobbar till 22.30 och börjar 06.00 imorgon sä vi hörs kanske imorgon!


Mina nya kläder från lager157. Snygga va?!

Idag har vi öppnat!!

Idag har vi öppnat Coop Extra i Lidköping! Det har varit så sjukt mycket folk och vi har haft så kul! :) Var nästan kö på 500 meter och vi hade flest kö av alla, vilket är skitkul. Vi har varit efterlängtade!
Dagen har rullar på riktigt bra och snabbt, jobbat 07.00-19.00. Vart lite smårörigt precis i början men det blev ordning på det efter någon timma. :) Har tyvärr fått tillbaka mina ryggsmärtor och mina ryggmuskler krampar så har tagit mig ett varmt bad, smörjt in ryggen med voltaren och tagit en ipren så hoppas det är lite bättre imorgon. Ska försöka komma iväg till ostiopaten när det lugnat ner sig på jobbet. Jobbar nästan 12 timmar varje dag och 9 dar på rad nu tror jag. Klagar inte, det är mycket och känns i kroppen men roligt :) Blir ju dock ingen träning dessa dagar men så fort det finns tid så!
Men mina chefer är helt underbara! Så imponerad av dom! Att dom orkar hålla humöret uppe och kunna alla namn på oss ca 45 anställda! Och att se ge alla en blombukett idag när vi gick hem för allt vårt slit första dagen. Vi borde ge dom något för allt deras slit! <3

Imorgon blir det till att jobba 06.30-13.00 hem och vila/äta lunch och sen jobba 16.00-22.30. Blir inte så mycket mer än jobb imorgon. Ska hoppa in på cervera och köpa en ny blender då min andra gått sönder. Så snart är det dags för mina älskade och efterlängtade smoothies. Köpte även färdiga smoothiespåsar idag av Coops egna märke, blir spännande att se om det är något att hänga i granen. :)

Vi fårse om jag orkar blogga imorgon. Annars ligger jag utslagen!
Kram och godnatt

Nu kör vi!

Precis hemkommen från ett 11 timmars pass på jobbet. Har slängt i mig en banan, ett glas mjölk och två skivor rökt skinka. Nu.. MOT GYMMET!

Min kärlek till skor

Har på senare tid börjat förstå varför jag börjat älskar skor. Jag har aldrig varit så insatt i skor förut som jag är nu och har nu kommit på varför.
Eftersom jag gått upp rätt så mycket i vikt och hatar mina storlekar på kläder, vet inte riktigt vilken storlek jag har och mår riktigt dåligt när jag handlar/provar kläder så har jag mer eller mindre lagt ner det. Handlar jag kläder jag det 90% på nätet.
Nu är det skor som gäller! Har ju alltid samma skostorlek så äääälskar skor. Vet inte riktigt hur många skor jag har men det är massor och vill ha ännu mera! Skor är vackra och absolut den snyggaste accessoaren!

Imorgon!

Då har man varit hurtig och gått en powerwalk i Rådas milspår! Tog 1,5 timma och var riktigt svettigt. Är så mycket backar så man tränar verkligen arslet! :) Men det var riktigt skönt och jag och Robin ska försöka gå milen en gång i veckan nu sa vi. Det är så lugn och skönt att gå långpromenad i skogen än i stan, plus att jag älskar doften av skog! :)

Nu har jag precis varit och hämtat ut mina nya älsklingar! Är helt förälskad i dom! Kommer ni igår när jag på Nellyevetet och fick välja ett par skor? Fick dom i torsdags men har inte kunnat hämta dom förrän idag och jag fick mitt första hands val! Mina kornblå pumps på 14 cm och tro det eller ej men dom var lätta och jättesköna att gå i! :) längtar så till sommaren när jag ska matcha skorna med mina svinsnygga röda klänning till mina gyllenbruna SMALA ben! ;) Se upp på måndax i sommar säger jag bara! ;D

Ikväll händer det inte så mycket. Hade gärna tränat ett boxpass, var riktigt länge sen nu men fanns ingen som ville hacka på. Så jag ska umgås med Robin, vi lär inte ses mycket nu i veckan. Jag kommer jobba skitmycket och Robin kommer jobba mycket över, så vi kommer knappt ses så vi får passa på ikväll. :)

Imorgon är det dags, dags för den hårda kampen för att bli smal! Stenhård kost och träning. Känns skönt att Robin är på nu också, blir ju lättare när man stöttar varandra. Blir nog dock dåligt med träning i veckan, beror lite på jobbet men ska träna så fort tiden räcker till. Sen tänkte jag skriva ut bilden på drömkroppen och sätta upp på kylskåpet, ifall man någon gång är sugen och vill fuska med kosten så kommer nog bilden få mig att backa. :) Jag ska fan klara detta nu!!! Eller hur?!

Dags för milen i Råda!

Nu kör vi! :)

Trött

Blev ingen löprunda imorses! Somnade riktigt sent nämligen och tittade på klockan sista gången halv tre, så kände att jag behövde sömnen mer än träningen. Har ju jobbat på torget idag och det var riktigt kul! Skulle lätt kunna bli såndär försäljare känner jag :) Vi gav ballonger till barn, gav bort bröd, sadelskydd, regnponchos(?) och reflexer samt värva medlemmar!

Nu ska jag vila en stund, sen springa på löpbandet sen blir det fixa sig inför ikväll då vi ska till Robins syster och man på middag. Robins föräldrar ska också dit så vi ska säkert bada jacuzzi och sånt :)

Jag som smal;

Minns hur jag gick med min "scarf" över axlarna för jag tyckte
jag hade tjocka armar..? Tog nästan aldrig av mig den..

HELG och ångest!

Äntligen är det helg, tjoho! :)
Var på så extremt dålig humör när jag kom hem från jobbet idag, tack och lov att jag har en pojkvän som gjorde mig på bättre humör rätt så fort! Jag och Robin skulle ut på en löprunda men det regna och blåste massa ute, så vi gick och handlade, lagade mat och tittade på någon film på tv1000. Sen åkte Robin iväg till Raceroom på någon finalgrej..? Så sitter nu här med dåligt samvete för jag inte tränat idag, men har ätit nyttigt hela dagen förutom lite nu på kvällen. Inväntar bb nu och funderar på att rulla fram gåbandet och gå en stund samtidigt sen blir det sängen! Ska jobba imorgon på torget och dela ut nybakat bröd till alla som har Coopkort, så kom och titta in en sväng vettja!  :) Men innan det blir det en löprunda, jobba sen blir det nog en löprunda igen eller promenad! :)

Måste försöka komma igång och kommer knappt kunna träna nästa vecka eftersom vi har öppning på onsdag och massa att göra. Blir nog flera 8.00-22.00 pass och då hinner/orkar man ju inte med träning. Men ska försöka ta tag i maten ordentligt och börja räkna kcal igen. Har säkert gått upp något kg och är så besviken på mig själv.. Hade jag kört så hårt jag gjorde i början hade jag varit smal nu! Säkert vägt runt 70 kg.. Men tro fan att jag tappat allt.. Ska fasiken lyckas så nu går jag in stenhårt och kommer nog tyvärr ge mig på dessa äckliga soppar snart...! :( Nästan så att man ska tatuera in ÄT INTE KALORIER i handen! SKRÄPNING SKÄRPNING SKÄRPNING...
SÅ JÄKLA BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV!!!
Någon som känner för att motivera mig?! :D

Förhoppningsvis kommer allt underlätta nu när Robin börjat träna och äta nyttig, skönt att ha någon som liksom är i samma sits. Men det blir så svårt på jobbet, vi får frukost, fika och massa frukt varje dag. Äter två bananer varje dag vilket är nyttigt men det andra är inte så bra. Så måste köpa ny blender då min andra gått sönder så jag kan börja med mina älskade smoothies till frukost igen.
Kan även tala om att jag mår så mycket sämre med all skitmat och har tappat massa ork. :( Mår riktigt kasst och tappat så mycket självförtroende! Vill vara sådär pigg igen med all spring i benen och känna mig snygg och smal igen!!

Var förövrigt jättenära på att boka resa igår! Jag och Robin pratar om att åka iväg i november/december och målet är Cancun, Mexico. Men vi fårse! Får försöka kämpa med min killerbody tills då helt enkelt. Blir lite tajt till 1 juli nu men jag ska verkligen ge ALLT, lovar! :)
Så som jag känner mig idag;
Målet;
Drömkroppen/Killerbody;

Skit app

Har försökt blogga varje dag från iphonen men appen suger ju pung rent ut sagt..! Hinner inte blogga något ikväll så hörs imorgon! Ville bara förklara mig så ni inte tror att jag lagt ner! Har tyvärr tappat all motivation för både kost och träning, men hoppas jag får tillbaka den när jag går på fast schema på nya jobbet.
Hörs imorgon! :)

Nya vecka, nya tag

Då var ännu en måndag gjord! Hatar måndag mer än något annat, riktigt tråkig dag helt enket..! Jobbade till 17.00 sen bäddade jag ner mig i sänge för att få mitt magont att gå över och det gav med sig runt 19.00. Låg så skönt i sängen och småfrös, hade kunnat legat där hela kvällen framför SATC men inte fasiken blir man smal av det. Det var bara att pina sig iväg till gymmet i hagelvädret som var och köra på.
Tror bestämt att jag fått benhinneinflammation så klarade endast 10 minuter på löpbandet och fick istället köra 15 minuter step. Mådde bra men hade lite småont i mina benhinnor Och gick därefter in till minigymmet och körde armar och mage. Körde biceps och triceps 15x8 på alla övningar och började tillslut bli småyr. La ner hantlarna och började köra mage istället på en bänk, klarade tio situps och blev ännu yrare men fortsatte. Tillslut gick det inte längre och började köra på en maskin istället och då kom akutillamående, var så jäkla nära på att kräkas..! Men jag lyckades hålla det inne men gick hem med en gång, så blev ett kort pass på bara 50 minuter. Undrar fortfarande varför jag blev dålig för körde inte så hårt och har ätit ordentligt idag. Ett olöst mysterium..!

När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat, fick bli kycklingwok! Blev riktigt gott också och receptet hittar ni under!
Sen satte jag mig med mitt schema och skrev in i almenackan och räknade ut hur det faller sig den 16,17,18 maj, 2 juni och 12 juli då jag behöver vara ledig. Ser väl lite sådär ut men hoppas jag får ledigt! :)

Imorgon är det jobb 8-17 sen träning med Angelica!


Kycklingwok;
2 kycklingfiléer (skär i tärningar)
1 morot (strimla)
1/2 gul lök (strimla)
6 små champinjoner (dela)
1/2 röd chili (finhacka)
1 vitlöksklyfta (pressa)
1 tsk samba oelek
Salt & peppar
1/2 krm curry

Stek kycklingen nästan klar i olja, blanda i allt de andra och småfräs på låg temperatur. Häll på en skvätt grädde för att det inte ska bli så torrt! Salta och peppra efter smak och häll på curryn. Paprika är säkert jättegott i men hade ingen hemma. :)

Söta snuttan!

Vi ligger och myser i soffan. Ska snart ut på en promenad! :)

Mässa-Smakfullt (lördag 16.17)

Promenerar hen från mässan nu. Vilka grejer det fanns att smaka på och massa viner! Man blev nästan lite småberusad..! Har smakat på allt från ost till rökt kött, fanns nästan allt. Dom hade till och med hamburgare med kängruuburgare vilket jag gärna hade smakat på! :)
Men det bästa ståndet av alla var fudgeståndet där det fanns allt i smakväg! Bad mamma köpa en bit till mig med smaken bubbelgum, den var sådär.. Men mamma köpte en massa olika så ska bli kul att höra vad hon tyckte om det :) Fanns även italiensk glass att köpa och jag var bara tvungen att ha två kulor! Blev choklad och jordgubb och det var ruskigt gott! Smaka precis som det gjorde i Egypten där vi också fick italiensk glass!

Nu ska jag hem och göra iordning mig för kalas. Robins storebror fyller år så blir så det är dit vi ska! Vet dock inte vad han fyller men tror det är 33 eller 34 år. Kan även glömma använda mina nya klackar, vi skulle visst cykla vilket är rätt typsikt när jag la bort alla vinterjackor i söndags! Bara att leta fram dom, halsduk, mössa och vantar! :(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_198481955.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_198481992.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_198482009.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_198482015.jpg" class="image">

Vilken morgon!

Kom precis hem från gymmet! Blev 45 minuter kondition och 45 minuter armar. Är alldeles skakig i armarna nu och kan räkna med träningsvärk imorgon. Det är helt sjukt hur mycket det märks att man varit sjuk, man orkar ju knappt inget! Men nu har jag iallafall tränat och gjort ett försök vilket känns skön. :)
Sen är det underbart väder ute idag också och inte så kallt! Så idag blir det uppvikta jeans och "tunn" jacka!

Påväg hem från gymmet går jag alltid förbi torget och idag var det sjukt mycket folk för att klockan ska vara runt 11 men tror det är Iqbal-dagen idag för la märke till massa ballonger. Sen står även jobbet på torget idag och delar ut godis så ska springa förbi och säga hej sen innan jag beger mig till matmässan. :)

Snabbfrukost innan gymmet

Skinka med brieost och tomater! :)

Trååååkiga fredag

Fyfaan.. detta har rent ut sagt varit den trökigaste kvällen på länge..!
Slutade halv fyra och var redan då komatrött och ville bara hem för att vila. Sista två timmarna på jobbet gick ögonen i kors, riktigt jobbigt! Och när jag väl var hemma möttes jag av en jättetrött sambo som varken ville handla eller laga mat. Så det var bara att springa iväg för att handla och laga mat. Redan klockan 19.00 somna han i soffan och ligger där och sover än så jag är uttråkad. Har gått och lagt mig i sovrummet nu och kikar på SATC och väntar på att bli trött..

Imorgon tänkte jag hänga på låset på gymmet och träna 1,5 timma. Tänkte köra på 1 timme kondition och 30 min armar med lätta vikter för förbrättning. :) På eftermiddagen runt 13 ska jag iväg på en matmässa här i Lidköping med mamma och pappa och sen på kvällen blir det kalas, vilket jag tror är det sista på ett tag!

Kan även tala om att 500 kcal "dieten" klarade jag bara en dag. I onsdags fick jag äta det som bjöds i Örebro, igår var det kalas, idag orkade jag inte laga kalorisnålt eller räkna kalorier och imorgon är det kalas igen. Men måndag gör jag ett nytt försök och kombinerat med träning :) Har inte tränat på hela veckan pga min förkylning men imorgon gör jag ett försök! :)

Hämtade även ut mitt Nellypaket idag som innehöll mina klackar, halsband och en bandeau. Klackarna var skitsnygga, perfekta i storlek och lätta att gå i. Det enda svåra med dom är att sulan är lätt rundade vilket kräver lite balans och träning men imorgonkväll åker dom på! :)

7 års kalas!

Igår var jag i Örebro hela dagen och var helt död när jag kom hem. Vi åkte 05.30 och var hemma 17.30 så var riktigt mör i kroppen efteråt. Men det var jättelärorikt och roligt! :) Hade vi inte åkt på det här hade vi stått som fån på öppningsdagen. Och tack och lov hade förkylningen redan lagt sig mycket redan igår vilket underlätta rejält!

Idag har vi jobbat på för fullt i butiken och jag kan säga att Coop Extra kommer bli den finaste matbutiken i Lidköping! :) Är så glad över att jag fått jobb där och alla, verkligen ALLA är så snälla och man klickar nästan med varenda en. Men jag saknar faktiskt vissa på AG's, speciellt Camilla, helt tomt utan henne. Måste träffa henne snart för att prata av mig! <3
Sen efter jobbet fick jag stressa iväg hem för att sedan åka på 7års kalas för kusin Filip. :) Han är för söt min lilla kusin! Tycker om han så mycket så..! Riktigt kul att ha en "liten skit" i släkten att bråka och leka av sig med.

Nu blir det Skilda Världar sen sova. Imorgon blir det träning igen då förkyldnigen nästan är borta. Är så glad att det var en kortvarig förkylning! :)


På bilderna nedan har vi födelsedagsbarnet och min lilla mamma!

Sjuk trött!

Bloggar imorgon! :)

Hård"bantning"

Japp, denna vecka kört jag stenhårt på kalorierna. Tänkte försöka hålla mig runt 500 kcal per dag, vilket är rätt lite när en nomal person bör äta 2000 kcal/dag.
Vet inte om jag ska säga att bantar för äter, blir mätt och går inte hungrig. Försöker bara ätet kalorisnålt!
Så idag har jag ätit ett ägg, en banan, ett äpple och en portion gulaschsoppa (175 kcal). Skulle ätit köttsoppa, endast ca 40 kcal i det men var mer sugen på gulasch även om jag inte kände smaken pga min förkylning :P
Vi fårse hur länge jag orkar köra detta! En vecka är målet iallafall.

Fick gå hem tidigare från jobbet idag för mådde rätt dålig i slutet så blev rätt "lättad" när jag fick gå hem. Har en rätt lång dag imorgon, ska ju till Örebro och ska köra både dit och hem så vill vara lite piggare. Men det ska bli skitkul att se hur det funkar och lära sig de dom gör däruppe :) Så jag och Malin får nog en bra, rolig och lärorikdag!

Sen när jag låg här hemma nerbäddad i soffan och fick ett mms på en liten nyfödd bebis vilket visade sig vara min vän som fött idag! Blev så glad så det blev massa glädjetårar och han var så söööt! Längtar massor tills vi träffas! Dom bor i Kalmar så det är en bit men jag bara måste åka och hälsa på nu! Så ska väl ut på stan och kika efter söta bebiskläder, finns så mycket sött och fint :) Vill också ha en liten att skämma bort! Har massa vänner som är gravida nu och det är ju sä vackert med den lilla kulan på magen!

Ännu en förkylning..

Ja.. Har spenderat sista dagen av ledigheten nerbäddad i soffan framför tvn varvat med att springa upp och byta tvätt. Förkylningen har bara blivit värre men har tack och lov fått min efterlängtade nässpray!
Precis innan vi skulle åka iväg till mamma och pappa blev jag sämre och kände mig febrig och tung i huvudet, men det har blivit bättre.

Så nu ska jag fortsätta kurera mig för måste vara pigg till onsdag då jag ska köra till Örebro för fiskutbildning med Malin på jobbet!

Blir en bild på Bobo pga bildbrist :P

Fan!

Är helt jävla bommtät i näsan och har inte något här hemma som kan hjälpa mot det.. Helt omöjligt att sova och har varit vaken sen 04. Jävla kul såhär sista dagen på ledigheten och gå upp nu.
Ska väl försöka en sista gång med näskannan och saltlösning men det funkar la inte nu heller..
Har ren panik här och är så trött..! Så fort jag lägger huvudet lite i lutning trycker det i huvudet som att det ska sprängas.. Buhu, tycker faktiskt synd om mig..!

Så man väl mer eller mindre säga att jag kan glömma morgonens löprunda, får bli en promenad istället. :( Dumma förkyldning!

Skön dag

Har haft en riktigt skön dag. Har bara slappat, plockat iordning här hemma, haft påskmys med Angelica i hennes nya och första lägenhet och nu precis lagat samt ätit påskbord! Både jag och Robin ligger här proppmätta och utslagna i soffan. Dock åt jag knappt något, var knappt sugen innan. Åt cirka hälften av det som var på tallriken. Men bäst av allt var potatisen! :D Älskar färsk potatis med gräslök och creme fraiche! MUMS!

Nu ligger vi som sagt i soffan och tittar på tv. Vi sätter nog snart på twilight sen blir det BB :) Helt enkelt ännu en skön slappkväll.

Imorgon tänkte jag bege mig ut på en löprunda på morgonen, sen när jag kommer hem blir det storfrukost med Robin och sedan tvätta. Lite innan 17.00 blir det nog en promenad till mamma och pappa på ännu ett påskbord. Dom har varit bortresta hela påsken så ska bli mysigt att fira lite med familjen! Saknar dessutom min bror! :)

Ha en bra kväll!

Sötnosarna Bobo & Selma

Världens sötaste påskägg!

Fina söndag

Idag är jag pigg och glad! Blev tidigt igår, var hemma redan vid 00.00. Kände ingen på festen vilket ledde till att inte heller någon prata med mig. Försökte prata lite men fick inte respons av någon och hade dessutom ont i magen så drog hem.  Är ju desto piggare idag istället :) Så ska snart ge mig ut på en långpromenad i det fina vädret tänkte jag! Sen får vi se vad som sker resten av dagen, jag måste äta påskbord ikväll iallafall. Eller påskbord och påskbord, prinskorv, ägghalvor och färsk potatis, mina favoriter. :) Bara vattnar sig i munnen när jag tänker på det!

Hur som haver så hoppas jag ni också mår bra idag och inte har någon äcklig bakfylla :) Och ut i solen med er nu! ;)

Partydags!

Myser innan festen

Sitter och smuttar på en cider i min morgonrock framför svenska miljonärer. Blir alla miljonärer lika puckade? Ursäkta men helvete vilka puckon de flesta är..
Är helt klar med sminkningen och håret, blev ett jäkla hollywoodfluff till lockar! :) Ni får en bild senare när jag är helt påklädd och allt!

Badelibad

Ligger i badet och göttar! Verkar som det lutar åt fest för ögonen börjar bli bättre. Thank god för ögondroppar! :)

Blev inte heller några blå byxor, fanns inte att uppbringa i hela stan..? Så ikväll blir det bara vanliga svarta leggings, en illgul bandeau och min vita tunna topp :) dock beslutsångest med klackarna men det löser sig! :) har ju ett par att välja mellan om man säger så :)

Förkyld & allergisk

Vilken bra start på dagen! Eller inte.. Vakna upp med dunderförkyldning och allergi. Jag är jätteallergisk mot pollen, blivit det på senare år och lider verkligen av det. Men förra året fick jag receptbilagda allergipiller som gjort susen och började äta dom redan för en månad sen. Jag blir tät i halsen, kli i ögon och nyser konstant!
Men idag verkar inte pillerna fungera som dom ska, för mina ögon är jättesvullna och kliar så jag tror att jag ska dö, därför är det snart dags att bege sig till appteket för att köpa livostin ögondroppar. Måtte detta ge sig till ikväll bara, annars får man bli hemma!

Men först blir det äggfrukost dagen till ära! :)
Glad påsk alla, hoppas ni fått några fina påskägg! Själv har jag inte fått något riktigt påskägg med godis utan bara sockar. Men det går ju åt det med! :)


Godnatt!

Micke & Molle

Usch, är så uttråkad.. Är ensam hemma ikväll och det var ingen som kunde umgås med mig så har haft världens tråkigaste kväll.. Ska ställa mig och laga en riktigt sen middag, sedan lägga mig i soffan och titta på disneyfilmen Micke & Molle.. Kommer gråta floder! Den är ju så fin och samtidigt så sorglig. Har inte sett den sen jag var kanske 8 år och redan då grät jag, så det blir kul att se den nu igen. :) Älskar gamla disneyfilmer och favoriterna är Mulan, Tarzan och Lilo and Stitch. Annars är det Ice Age som gäller! :)

Glad påsk!

Glad påsk på er alla! :) hoppas ni har haft en bra dag änså länge trots skitvädret ute.
Orkade inte släpa mig till gymmet imorses så det fick bli springa hemma och massa situps, rumplyft och armhävningar :) Robin gjorde mig sällskap också.
Just nu sitter vi hos Robins mamma och pappa. Vi har fått grillat till lunch och precis fika med Robins syster hanna, hennes, barn och Robins föräldrar som sällskap. Helt propp mätt nu. Har tillåtit mig själv att äta vad jag vil under påsk, är ju ändå en högtid så lär väl vräka i mig!

Ikväl blir det lungt, tränar nog en sväng ikväll igen hemma men först blir slappa framför satc ;) min nya drog!
Sen kan jag tala om att alla grejer jag beställde för att ha på mig på påskafton har jag inte fort. Så imorgon blir det akutshoppa blå byxor! Någon som vet vart det finns några snygga och någorlunda billiga?

Hörs sen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_197191738.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3282805/images/2012/pic_197191776.jpg" class="image">

Enkelt och gott

Precis sprungit på mitt gåband framför SATC, var svingött! Har sån där krampkänsla i varderna nu eftersom man hela tiden springer i lutning. :)
Har nyss även slängt i mig lättare mellanmål eftersom det inte bli kvällsmat än och idag blev det rullad skinka med brieost, riktigt enkelt och gott!

Ikväll blir det bara mys här hemma och imorgon hoppas jag att gymmet har öppet så jag kan träna på morgonen. :) sen blir det påskbord hos Robins föräldrar och därefter träffa Angelica! :)

Hörs kanske senare!

Back on track

Då har man varit på gymmet för första gången på över 1 vecka. Var riktigt jobbigt att ta sig dit men det flöt på när man väl var därborta. Blev endast 45 min pass med löpning, crosstrainer och trappmaskin. Sen fick jag stressa hem och hoppa på gåbandet här hemma 30 minuter med rask promenad medans jag kika på top model. Vilken besvikelse det var för trodde finalen var idag! :(
Ska i vilket fall försöka träna 6 ggr den här veckan. Låg på minussidan igår efter den långa föreläsningen så ska försöka köra varje dag till söndag nu :)

Idag hade vi säkerhetsutbildning och herregud vad man måste veta mycket. Trodde det var att bara börja men helvete vad mycket jobb och utbildning det är bakom allt vilket är svinkul! :D och idag har jag fått reda på vad jag ska jobba med, kallskänka i fisk och delikatessen :) har fått jättefina kockkläder och allt och jag är supertaggad! Vill börja jobb nu! :)

Imorgon har jag sovmorgon till 9.00 och hoppas på att jag ska ta mig upp i tid för att springa på bandet lite :) Sen blir det ännu mer utbildning på jobbet!
På kvällen blir det promenad med Elin efter jobbet och prata lite om lördagens festligheter sen blir det hem och springa på bandet framför SATC! Fick hem boxen idag och är helt exalterad! :D



Pigg och glad!

Godmorgon

Dags att bege sig till jobbet för säkerhetsutbildning och fotografering! :)

Nya klackar

På lördag är det påskafton och det ska firas hos Elin i hennes nya lägenhet!
Då blir det dessa nya klackar, blå stuprörsjeans och vit tunn oversize blus. Kommer vara ruskigt snygg! :D

Första dagen!

Så..! Då var första dagen gjord på nya Coop Extra Lidköping. Och jag säger då det, det är riktigt kul att vara med från allra första början! Alla är så himla pirriga, spända, förväntansfulla och taggade :) Men det bästa är nog att alla är nya, alla vet precis lika lite och ingen är bättre än någon annan.
Vi har mer eller mindre spenderat 8 timmar av 10 på att lyssna på en coach för att tagga oss lite. Vi har gått igenom väldigt mycket vad vi på Coop vill ge våra kunder osv. Riktigt bra coach och verkar vara riktigt bra arbetskollegor, mycket unga med :) och vi har en tjej från gotland som pratar så jäkla gött att man vill be henne fortsätta prata när hon slutat! Sen har vi någon från Piteå och någon ifrån Kiruan, en riktig salig blandning, KUL :)
Kände två tjejer sen tidigare, en gammal klasskompis och en tjej som gått klassen under oss. Alltid skönt att känna någon tycker jag.

Nu har jag tagit ett varmt och välbehövligt bad! Har varit svinkallt i lokalerna så vi har skakat tänder hela dagen nästan så ett varmt bad var på sin plats! :)

Ligger nu här helt död i soffan och bara vill sova, men ska pina mig igenom "En stark resa med Morgan och Ola-Conny". Man skäms ju ihjäl...

Skitpirrig men nu kör vi!

Lun söndag

Har varit en lugn och skön söndag :) började dagen i lite panik men det löste sig tillslut.
Sen har vi varit hos Robins syster och monterat upp deras studsmatta och sen blev vi bjudna på lunch :) tyvärt började jag må riktigt dåligt därefter med illamående, yrsel och frossa så det blev till att bädda ner sig i soffan och ligger här än. :(

Imorgon är det dags för nya jobbet och jag är så nervös! Har haft stressdrömmar inatt om att jag ska försova och sådär. Känslan jag har är som när man var yngre och hade första skoldagen i en ny klass, haha :)

Men kika in imorgon så berättar jag om min nervösa första dag!

Jag är helt förälskad

Jeffrey Campbell skor, 1695;-
RSS 2.0