Jag är inte dum

Säger då en sak. Varit med om något extremt omoget den senaste veckan. Och jag säger då det, jag är inte dum. Vänta o se bara!


Och lägger ner bloggen för nu.

Tack o hej

After work (23.00 igår)

Kör en sen after work med mina fina vänner :)

Stolt

Skött bantningen jättebra idag! Har fått i mig cirka 700 kcal idag samt gått en promenad/joggat på 2 timmar med cajsa! Och enligt shape up appen ska 2 timmars promenad innebära en kaloriförbrukning på 676 kalorier, så idag fått i mig hela 2 kcal för att vara jättenogrann!! :)

Imorgon ska jag möta upp angelica på morgon pw klockan 9! Vi ska prata resa o planera lite! :)

Lunch

Har tagit mig en kort promenad på 30 minuter. Tog svängen förbi kyrkogården och la en blomma på min väns grav och sådär. Lite tråkigt att regnet mer eller mindre öste ner hela promenaden men sånt får man ju ta.

Har precis ätit lite lunch, och då menar jag verkligen lite. Trodde jag var vrålhungrig, men åt inte ens hälften av min rätt så lilla måltid i sig. Blev stekt korv med champinjoner, lök med starka kryddor och stekta fitnessnudlar.

Nu blir det bara slapp i soffan fram till 17 då jag ska möta upp Angelica på gymmet. Tänkte köra på 1,5 h träning idag. 1 h kondition och 30 min styrka/rumpa. :)

Dagens frukost;

3 äggvitor, 0,5 äggula och yoghurtssmoothie med hallon.
Nu blir det en promenad!

Livet i lådor

Imorgon ska jag börja flyttpacka, wiie.. Vi har inte ens bott här i ett år och det är nu dags för den där extremt tråkiga flytten... Men tack o lov att det är till ett hus. Hoppas verkligen jag aldrig mer behöver bo i lägenhet, iallafall inte innan 70. Idag har jag inte gjort nått, bara gått en kort promenad. Skulle ta en tilö nu ikväll men lockar inte direkt i detta vädret. Regnet värker ner! Fårse om jag tar mig till gymmet eller om jag rullar fram gåbandet, något ska jag göra iallafall. Bilden nedan ser ni att Bobo är redo att flytta! :)

Bakisarsle

Jag skäms.. Är så dålig på att uppdatera... Men mitt liv har varit uppe i hundra knyck sen fredags så har inte haft tid med bloggen. .......(......styckindelning om appen krånglar)...... Helgen har väl varit bra, rätt mycket att göra bara. I fredags var vi hos Robin föräldrar tillsammans med mina päron. Dom bor i Källby så vi cykla dit och hem, cirka 3 mil cykling så lite träning fick jag! Sen har jag haft kalas och sådär, inget speciellt. ........... Igår hade jag jobbarkompisar över och vi gick sedan vidare ut. Jag hade skitkul och inser aldrig hur mycket jag måste dansa. Vaknar alltid med en sån extrem träningsvärk dagen efter! Får ju inte ens träningsvärk från spinningen liksom..! Men kul var det och billigt blev det också! :) ............ Idag mår jag sådär... Lite groggy och lite illamående, men tänkte ta mitt bakisarsle till gymmet eller ut på en promenad, sikket dilemma! ......... Annars kämpar jag på! -2 kg på 1 vecka! Nu är det kanske dags att gå ur sängen..

Kväll

Blev ingen träning här inte. Har så fruktansvärt ont i min sträckning :( tack och lov hjälper alvedon mot smärtan. Tänkte gå upp 05.30 imorn och ta mig en promenad då jag inte hinner med någon träning på eftermiddagen, men får hoppa det och vila stäckningen till lördag! Så jävla klantig är jag som skadade mig idag på en gunga! Imorgon ska vi till Robins föräldrar på middag tillsammans med mina föräldrar och ska verkligen försöka hålla koll på kalorierna. :) Men vi hörs imorgon!

Dagens lunch

Tacosallad;

Blogg.se app suger!

Jag ber så otroligt mycket om ursäkt för "dålig update"! Men felet ligger hos blogg.se's app som aldrig funkar. Har verkligen bloggat minst 3 ggr om dagen men inget av inläggen går att lägga upp..! Rätt så frustrerande kan jag säga!
Det som är så otroligt tråkigt med att blogga på datorn är att alla bilder ligger på iphonen och orkar inte föra över bilderna hela dagarna för att blogg på datorn. 
 
Sen måndags då jag startade om på nytt har jag tränat varje dag och ätit nyttigt med GI-mål. I tisdags körde jag spinning och orkade mer än jag trodde. Körde nästan samma tempo som de som kört passet 2 gånger i veckan! Var som spagetti i benen efteråt men det var ju bara gött!
I igår gjorde jag massa ärenden efter jobbet och var inte klar förräns vid 20.00 så gick ut på en kvällspw på 1 timma. Blev en härlig promenad på 6 km längst vattnet med peppenade musik i öronen! :)
 
Idag har jag varit ute på en morgonpromenad på 1,5 timma med angelica. Skulle väl blivit en pw men vi hade så mycket att prata om så blev inte så rask promenad! :) + att Angelica skulle ta sig ett dopp på villabadet. 
Hände dock en olycka på villabadet för min del så har sträckt höger smalben så passar bra med vila imorgon! :) 
Har ingen möjlighet att träna imorgon så imorgon blir det vila!
 
 
Har precis avnjutit dagens lunch, en tacosallad med lätt cream fraische! Supergott och var vrålhungrig, orkade dock bara hälften. Men det var ju en monsterportion jag gjorde så ska väl inte klaga!
Nu ska jag slappa i soffan innan jobbet klockan 16.00.
Sen ikväll blir det promenad eller löprunda, beroende på hur stäckningen känns!
 
Hej så länge!
 
RSS 2.0